FANOVI VEĆ ZNAJU

Šogorica ga izdala jednom fotografijom: Otkrila s kim se viđa pa onda sve ekspresno obrisala

Fanovi na društvenim mrežama tvrde kako im je jasno da su Joe i Stormi skupa i da nema potrebe da se skrivaju

Priyanka Chopra, Joe Jonas i i njegova nova ljubav Stormi Bree

 Profimedia/

Indijska glumica i pjevačica Priyanka Chopra postavila je, a potom ubrzo i obrisala fotografiju s duplog spoja sa svojim šogorom Joem Jonasom i njegovom novom ljubavi Stormi Bree.

Na fotografiji su se mogle vidjeti četiri ruke koje nazdravljaju šampanjcem. Jedna ruka na slici imala je istu tetovažu kakvu ima model Stormi što je bilo dovoljno da uvjeri obožavatelje da su Chopra i njezin suprug Nick Jonas s novopečenim parom.

image

Priyanka Chopra Jonas i Nick Jonas

Timmsy/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Timmsy/backgrid/backgrid Uk/profimedia

„To što je Priyanka lagano otkrila Joea i Stormi svojom Instagram pričom i izbrisala jako je smiješno”, napisao je jedan korisnik na X-u.

„Mislim, najgore čuvana tajna ikad, trebali bi to pustiti, ali smiješno je gledati kako se svi pokušavaju sakriti.”

„Pa svi znamo. Postavite zajedničku fotografiju više!”, dodao je drugi.

Joe (34) i Bree (33) zajedno su stigli na aerodrom u Cabo San Lucasu u Meksiku ranije ovog mjeseca i time potaknuli tračeve da su zajedno.

image

Joe Jonas i Stormi Bree

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sljedećeg dana viđeni su na večeri u Casa Tua u Aspenu u Coloradu. Ubrzo nakon izvor je otkrio za US Weekly kako glazbenik uživa provoditi vrijeme s manekenkom.

„Njegov glavni prioritet i fokus uvijek će biti njegova djeca, ali u isto vrijeme on se izlaže i spreman je za ono što dolazi”, otkrio je izvor.

image

Stormi Bree

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Par je potvrdio da se nalaze na istoj lokaciji jer su oboje na društvenim mrežama objavili fotografije pogleda na planine prekrivene snijegom.

Podsjećamo, Joe Jonas podnio je zahtjev za razvod braka prije četiri mjeseca od Sophie Turner s kojom je bio četiri godine u braku. Od tada Joea počinju romantično povezivati sa Stormi. Sophie i Joe potvrdili su u rujnu svoj prekid.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

Lisa Oconnor/aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Lisa Oconnor/aff-usa.com/pa Images/profimedia

„Nakon četiri predivne godine braka, zajedno smo odlučili da mu je došao kraj”, napisali su na Instagramu.

„Puno je spekulacija zašto, ali ovo je uistinu zajednička odluka i iskreno se nadamo da svi mogu poštovati naše želje za privatnošću nas i naše djece.”

Ovaj mirni prekid zahuktao se kada je Sophie (27), zvijezda „Igre prijestolja” tužila bivšeg supruga da vrati njihove dvije kćeri Willu (3) i Delphine (1) u njezinu domovinu Englesku. U listopadu su postigli dogovor o privremenom skrbništvu kako bi djeca provodila vrijeme u SAD-u i Engleskoj.

U međuvremenu, saznalo se da je Turner novu ljubav pronašla s britanskim aristokratom Peregrineom Perryjem Johnom Dickinsonom Pearsonom. Par je svoju vezu potvrdio strastvenim poljupcem u Parizu.

image

Sophie Turner i Peregrine Pearson

Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 14:56