INTIMNA DRUŽENJA

Stara ljubav zaborava nema: Angelina Jolie već drugi put ovog tjedna uhvaćena kod bivšeg u stanu

‘Jonny i ja se nikada nismo svađali i nikada nismo jedno drugo povrijedili. Stvarno sam željela biti njegova supruga‘, rekla je ranije
Angelina Jolie ranije ovog tjedna uhvaćena je u izlasku iz stana bivšeg supruga Johnnyja Lee Millera

Angelina Jolie (46) u posljednje vrijeme sve je češće u domu svog bivšeg supruga Jonnyja Lee Millera (48), s kojim je bila u braku tri godine. Dobitnica Oscara snimljena je kako drugi put ovog tjedna kreće u Millerovu stambenu zgradu u Brooklynu, a u utorak je s njom bio i 17-godišnji sin Pax Thien Jolie-Pitt. Navodno je tek sada upoznao maminog bivšeg.

Tijekom vikenda Angelina, koja je nedavno proslavila rođendan, s Jonnyjem je viđena na intimnoj večeri.

image
Miller je s Jolie 1995. glumio u filmu 'Hakeri'
Rights Managed/Mary Evans Picture Librar/Profimedia

Inače, bivši supružnici su nakon razvoda ostali dobri prijatelji, a glumica je iskreno rekla kako žali zbog njihovog rastanka.

"Jonny i ja se nikada nismo svađali i nikada nismo jedno drugo povrijedili. Stvarno sam željela biti njegova supruga. Htjela sam mu se predati", rekla je davno za Calgary Sun. Pet godina nakon razvoda, 2004. godine je u intervjuu za B Magazine rekla da je razvod od Millera 'najgluplja stvar koju je ikada napravila'.

image
Jolie ranije ovog tjedna pri izlasku iz Millerovog stana
Diggzy/Jesal/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Nakon prekida, Angelina se dvaput udavala - 2000. godine za Billyja Boba Thorntona, a 2014. godine za Brada Pitta s kojim se do nedavno borila oko skrbništva nad njihovo šestero djece. Svu trojicu supruga upoznala je na setu.
Jonny se prije tri godine razveo od kolegice Michele Hicks.

image
Pri izlasku iz Millerovog stana nosila je butelju skupog Peter Michael vina
Diggzy/Jesal/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Brad Pitt (57) dobio je prije mjesec dana zajedničko skrbništvo nakon petogodišnje sudske bitke, no Jolie nije zadovoljna s odlukom. Pitt i Jolie roditelji su Paxu (17), Zahari (16), Shiloh (14) i 12-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxu. Najstariji, 19-godišnji Maddox, nije bio predmet rasprave o skrbništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:19