‘KOMPLIKACIJE‘

Supruga Alvara Morate na intenzivnoj njezi nakon rođenja četvrtog djeteta: ‘Jaka je, polako se oporavlja‘

Zdravstvene poteškoće otkrio je na društvenim mrežama kada je objavio rođenje dijeteta svijetu

Alvaro Morata i Alice Campbello

 Independent Photo Agency Srl/Alamy/Alamy/Profimedia/Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia

Supruga bivšeg napadača Chelseaja i Real Madrida Alvara Morate nalazi se na intenzivnoj njezi u španjolskoj bolnici nakon što je rodila njihovo četvrto dijete, malenu kćerkicu Bellu.

Predivna Talijanka Alice Campello trenutno prima specijalističku njegu u Sveučilišnoj bolnici Navarra u Madridu nakon što je pretrpjela "komplikacije" pri porodu, prenose španjolski mediji. Zdravstvene poteškoće je nogometaš otkrio kada je na društvenim mrežama objavio rođenje četvrtog djeteta i ujedno svoje prve kćeri. Zvijezda Atletico Madrida također je objavila preslatke fotografije svog djeteta kako spava u ružičasto-bijeloj pidžami.

- Bella je rođena 9. siječnja i divna je. Mama je, nažalost, nakon poroda koji je prošao jako dobro, imala komplikacije koje su nas jako uplašile - napisao je nogometaš.

- Alice je jaka i malo-pomalo se oporavlja. Trenutno je u intenzivnoj klinici Sveučilišta u Navarri gdje o njoj brinu najbolji liječnici i polako se oporavlja... Ona je vrlo jaka - opisao je Morata i dodao da ne žele prestati zahvaljivati ​​svim liječnicima što su u svakom trenutku bili brižni, puni razumijevanja i vrlo profesionalni.

- Nemamo riječi kojima bismo vam zahvalili na onome što ste učinili i osjećamo veliko divljenje vas - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:51