LIJEPA GESTA

Susret filmskog i stvarnog junaka rastopio svijet: ‘Njegov izraz lica bio je neprocjenjiv‘

O herojskom potezu dječaka Bridgera Walkera raspisao se cijeli svijet, a sada mu se ostvario veliki san

Tom Holland

 Barry King/Alamy/Alamy/Profimedia

Filmski junak ugostio je junaka iz stvarnog života kojem je samo sedam godina. Riječ je naravno o dječaku Bridgeru Walkeru o čijem herojskom potezu se raspisao cijeli svijet. Naime Bridger je u srpnju prošle godine, dakle u trenutku kada mu je bilo šest, spasio svoju trogodišnju sestricu koju je napao pas ispred njihove kuće u Wyomingu.

Dječak je pri tome jako stradao, da bi ga liječnici "zakrpali" bilo je potrebno više od 90 šavova, a tragovi napada i danas su jako vidljivi. Kada ga je otac Robert Walker pitao zašto je skočio između sestrice i pobješnjele životinje, mališan je odgovorio: "Ako netko treba umrijeti, mislio sam, to ću onda biti ja".

Ta rečenica dirnula je cijeli svijet kada se doznalo za taj slučaj, a među ostalim novinari su objavili i kako je dječak veliki obožavatelj "Avengersa". To je odmah ponukalo glumice iz te filmske franšize uključujući Marka Ruffala, Chrisa Hemswortha, Roberta Downeyja Jr. i Chrisa Evansa da ishvale Bridgerovu hrabrost, a Tom Holland pozvao ga je i na set filma "Spider-Man: No Way Home" kojeg upravo snima. Kako piše Huffington post, Holland je svoje obećanje i ispunio prošli vikend. Mališanov otac Robert Walker na svom Instagram profilu objavio je fotografije posjeta cijele obitelji koja se pridružila filmskoj ekipi, a izraz lica malenog dječaka bio je neprocjenjiv.

"Kad smo tek stigli na set, malo sam se bojao da će, nakon što se 'makne zavjesa', čarolija filmova biti izgubljena za djecu. Istina je bila sasvim suprotna!" Bridger je čak dobio priliku zamahnuti mrežom sa svojim herojem", napisao je Walker te zahvalio Hollandu, njegovoj kolegici Zendayji i svoj ekipi jer su bili spremni prekinuti vrlo naporan dan snimanja samo da nasmiješe njegova sina te da su se potrudili da im se djeca osjećaju kao zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 20:15