PRESUDIO JOJ MOBBING

Suze na oproštaju Ellen DeGeneres: ‘Kad smo počinjali nije postojao iPhone, a sada je došao kraj‘

Voditeljica je u svibnju 2021, najavila da snima zadnju sezonu svog showa, a sada je otkrila kako će nakon ljetnog odmora na jesen krenuti u novu poslovnu priču.

Ellen DeGeneres

 Backgrid Uk/Profimedia

Ellen DeGeneres snimila je posljednju epizodu svog istoimenog talk-showa dvije godine nakon što su ovaj izuzetno popularni program potresle optužbe o toksičnoj radnoj atmosferi zbog čega je voditeljica izgubila mnoge gledatelje. Posljednje trenutke na setu posljednje epizode svog showa, koji je snimala 19 sezona, Ellen DeGeneres iskoristila je za suzni televizijski oproštaj u kojem je kazala:

- Našem putovanju došao je kraj. Snimili smo posljednju epizodu 'The Ellen Showa' a vidjet ćete je 26. svibnja. Kad smo 2003. počeli sa snimanjem, iPhone nije postojao. Nisu postojali ni društveni mediji. Zajedno smo pratili kako se svijet mijenja, ponekad na bolje, ponekad baš i ne. Cijelo to vrijeme bila sam dio vaših života i mislim da mi je to bila najveća radost i privilegija. Hvala vam na povjerenju. Hvala vam na svemu - kazala je voditeljica koja je u svojih više od 3000 emisija ugostila Toma Cruisea, Serenu Williams, Michelle Obamu, Diane Keaton...

image

Ellen DeGeneres i supruga Portia De Rossi

Drew Altizer Photography/Shutterstock Editorial/Profimedia

DeGeneres je još prije godinu dana, točnije u svibnju 2021, najavila da snima zadnju sezonu svog showa, a sada je otkrila kako će nakon ljetnog odmora na jesen krenuti u novu poslovnu priču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:53