‘TO JE MOJ KEN‘

Svi pričaju o nakvarcanom, plavokosom, nabildanom Ryanu Goslingu, oglasila se i supruga Eva

Nakon što je studio objavio kako će glumac izgledati kao partner lutke Barbie u live-action filmu koji se snima, internet je poludio

Ryan Gosling kao ”Ken” u novom filmu ”BARBIE”

 Warner Bros/Planet/Profimedia/Warner Bros/Planet/Profimedia

Eva Mendes i Ryan Gosling svoju privatnost žestoko štite. O svojoj dugogodišnjoj vezi, djeci i obiteljskom životu rijetko govore u medijima, a suzdržani su i na društvenim mrežama.

image

Ryan Gosling i Eva Mendes jako štite svoju privatnost

Marksman/snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Marksman/snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia

No, čak se ni Eva nije mogla suzdržati od komentara na prvu fotografiju njegove tranformacije za ulogu lutke Kena koju igra u filmu "Barbie".

image

Ryan Gosling kao Ken

Twitter

Otkako su iz Warner Brosa, tvitali fotografiju u srijedu navečer, web je poludio. Stotine tisuća ljudi na raznim sajtovima i profilima bave se Ryanovom, to jest, Kenovom plavom kosom, preplanulošću i savršenim trbušnjacima koji izviruju ispod raskopčane traper jakne bez rukava. I naravno, svijetlim trapericama iz kojih izviruje donje rublje koje na porubu ima natpis Ken.

Eva je fotografiju podijelila na svojem profilu na Instagramu i popratila je riječima "Tako. F. Smiješno. Dakle. F. Dobro. Tako da sam F. uzbuđena što vidim ovo... #Thatsmyken."

image

Eva Mendes i Ryan Gosling

Sonia Recchia/Getty Images/Profimedia

Njezini fanovi oduševili su se njezinom podrškom partneru i najavili da će svakako otići gledati film kada dođe u kina.

- Najbolji hashtag ikad! - reagirao je jedan na Evin hashtag #Thatsmyken ('to je moj Ken').

Gosling će u live-action priči o Barbie, koju igra Margot Robbie, glumiti njezina dragog, a u filmu osim njih uloge imaju i Will Ferrell, Issa Rae, Sim Liu, Kate McKinnon, America Ferrera, Michael Cera i Alexandra Shipp.

Priča prvog igranog filma o poznatoj Mattelovoj lutki, omiljenoj igrački mnogih generacija djevojčica, podjednako obožavanoj i kritiziranoj ipak nije ljubavna. Detalji nisu otkriveni no zna se okosnica priče: Barbie, lutka koja živi u Barbielandu izbačena je jer nije dovoljno savršena i kreće u avanturu u stvarnom svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 21:38