NEMA ZLE KRVI

Taylor Swift pokazala zašto je zvijezda broj 1: Pred tisućama ljudi grlila bivšeg dečka!

Lautner i njegova supruga skupa su gledali nastup, a obožavatelje je oduševilo što se glumac na pozornici pridružio bivšoj djevojci

Taylor Swift 

 Shanna Madison/Newscom/Profimedia/Shanna Madison/newscom/profimedia

Taylor Swift čvrsto je zagrlila svog bivšeg dečka na Taylora Lautnera na pozornici tijekom njezina koncerta u Kansas Cityju održanom u petak. Inače, 33-godišnja pjevačica upravo je dovršila ponovno snimanje svog trećeg studijskog albuma Speak Now (koji sada ima oznaku Taylor Version) na kojem je i pjesma Back To December u kojoj govori upravo o svojoj vezi sa zvijezdom Sumrak sage iz 2009. godine. U pjesmi je riječ o prekidu para i Swiftinom žaljenju zbog te činjenice, a uključuje i znakovite stihove: "You gave me all your love and all I gave you was goodbye, So this is me swallowin‘ my pride, Standin‘ in front of you sayin‘ I‘m sorry for that night" ("Dao si mi svu svoju ljubav, a jedino što sam ja tebi dala je zbogom, sada ću progutati svoj ponos, stojim pred tobom i kažem ti da mi je žao zbog te noći", op.a.).

image

Taylor Lautner

Youtube/taylor Swift/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Youtube/taylor Swift/backgrid/backgrid Uk/profimedia

No, bivši su ljubavnici pokazali kako među njima nema zle krvi jer Swift je na bini ugostila Lautnera, zajedno s glumicama Joey King i Presley Cash, koje su glumile u njenom sportu za pjesmu ‘Mean‘. Tijekom koncerta je najavila da se u njezinom novom spotu za pjesmu I Can See You pojavljuju tri glumca, a onda je s publikom pogledala video u kojem su, uz nju, zvijezde King, Cash I Lautner. Riječ je pjesmi koju publika nikad prije nije čula, jer nije uvrštena na originalni album Speak Now. No, sada je objavljena uz još nekoliko pjesama koje su nastale u to vrijeme, ali tada nisu objavljene.

Ranije iste večeri Lautner i njegova supruga Taylor Dome viđeni su kako pristižu na nastup, a obožavatelji su bili oduševljeni što se glumac na pozornici pridružio svojoj bivšoj djevojci.

"Odlično smo se zabavljali dok smo snimali spot. Taylor, hvala ti što si angažirala mene i sve ostale. Želim samo dodati jednu stvar na brzinu - jako te poštujem, ne zbog toga kakva si pjevačica, tekstopisac, izvođačica, nego iskreno zbog toga kakav si čovjek. Ti si velikodušna, skromna, ti si draga i čast mi je poznavati te. Zato ti hvala što si mi dopustila da budem dio ovoga i što si dio mog života", poručio je Lautner.

Lautner je nedavno izjavio kako nije zabrinut da će objava pjesme probuditi stare uspomene.

"Mislim da je to odličan album. Da, osjećam se sigurno", kazao je dodajući kako je njegova supruga bila jako uzbuđena zbog objave albuma jer je velika Swiftina obožavateljica.

Glumac je bio u kratkoj vezi sa slavnom glazbenicom 2009., a upoznali su se na setu filma Dan zaljubljenih i za to ga vrijeme vežu lijepe uspomene. Svojevremeno se osvrnuo i na njihovu obnovljenu romansu iz 2016. rekavši: "To je bilo lijepo razdoblje. Bilo je to zabavnih nekoliko mjeseci".

Glumac je također priznao kako i dalje sluša glazbu svoje bivše djevojke dok su ga kolege iz serije Kraljice vriska Lea Michele i John Stamos zadirkivali u vezi njegovog ljubavnog života tijekom Facebook Live intervjua.

"Bio si u vezi s Taylor Swift. Sjećam se toga. Hoćemo li razgovarati o tome? Nije li ona napisala pjesmu o tebi?", upitala ga je Lea, a Lautner je kratko odgovorio: "To je ono što ona radi. Piše pjesme". John se tada nadovezao s pitanjem za koju je pjesmu bio inspiracija, a Lea je odgovorila: "Mislim da je to ona s vestom i šeširom", dok je Lautneru bilo vidljivo neugodno te je pokušavao promijeniti temu govoreći: "Ovo je smiješno".

No, Lea je i dalje inzistirala na ispitivanju i zatim kazala: "Jesam li u pravu? Danas sam slušala pjesmu 22 pored bazena. I osjećala sam se kao da su mi 22 godine, ljudi!", što je Lautner zaključio riječima: "To je dobra glazba. Slušam je".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 09:44