SLOMILA MU SRCE

Unajmio joj trenera da vježba s njim, a ona se udala za njega: Slavni reper sada tužno pjeva o krahu njihove veze

Sean Diddy Combs izdao je prvu pjesmu nakon sedam godina, a u njoj pjeva o prekidu desetogodišnje veze s djevojkom Cassie
 Todd Williamson/january Images/Shutterstock Editorial/Profimedia/Todd Williamson/january Images/Shutterstock Editorial/Profimedia

Sean Combs poznatiji kao 'Diddy' objavio je novu pjesmu 'Gotta Move On' s pjevačem i reperom Brysonom Tillerom koja govori o njegovom prekidu s Cassie Venturom 2018., nakon gotovo deset godina veze.

"Pronašla si svoga muškarca pa moram ići dalje. Pretpostavljam da imaš novi plan, s nekim koga jedva poznaješ. Neću reći da si u krivu, pretpostavljam da si morala nastaviti", neki su od stihova pjesme.

image

Cassie Ventura i Alex Fine

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivši par upoznao se 2007. kada je pjevačica postala glasnogovornica njegove linije odjeće 'Sean John', a počeli su javno izlaziti nakon što je ona kasnije te godine potpisala ugovor s njegovom izdavačkom kućom 'Bad Boy Records'.

Nakon gotovo deset godina veze, par je prekinuo, a Cassie je počela izlaziti s osobnim trenerom Alexom Fineom.

Prema izvješću TMZ-a, Diddy se osjećao 'izdano' jer je sumnjao da ga je Cassie prevarila s Fineom, kojega je godinu dana prije angažirao kao njezina trenera.

image

Diddy i Cassie u vrijeme kad su bili zajedno

Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/Afp/Profimedia

Međutim, izvori bliski pjevačici kasnije su za TMZ rekli da to nije istina, već da su ona i Fine počeli izlaziti tek nakon što su ona i Diddy prekinuli.

Popularni reper čestitao je paru nakon što su objavili da očekuju svoje prvo zajedničko dijete u lipnju 2019.

- Čestitam, Cassie i Alex, želim vam ništa osim ljubavi i sreće. Bog vas blagoslovio, napisao je jednom prilikom na društvenim mrežama.

Par se zaručio u kolovozu 2019., a vjenčao sljedeći mjesec.

image

Diddy i Cassie

Jewel Samad/Afp

Cassie je rodila kćer u prosincu 2019., godinu dana kasnije objavili su da čekaju svoje drugo dijete, a u ožujku 2021. dobili su još jednu kćer.

U međuvremenu, Diddy je počeo izlaziti s repericom Yung Mami nakon što se godinu dana nagađalo da su zajedno.

Diddy i 28-godišnja Yung Mami jednom su prilikom razgovarali o statusu svoje veze tijekom prve epizode njezina podcasta 'Caresha Please' koju proizvodi Diddyjeva platforma 'Revolt'.

- Nisam u vezi, ali izlazim, rekao je, no nakon što ga je reperica pritisnula priznao je kako izlaze te da su prijatelji, dodajući kako skupa idu na 'egzotična mjesta' i imaju sjajne zajedničke trenutke.

Kada su ga pitali što najviše voli kod Yung Mami, slavni reper odgovorio je da je ona najstvarnija osoba koju je poznaje.

- Sjajna majka i moja prijateljica, dodao je.

Yung Mami ima sedmogodišnjeg sina Jaija Malika Wigginsa i dvogodišnju kći Summer Miami Luellen.

image

Yung Mami

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Diddy dijeli troje djece s pokojnom Kim Porter, 24-godišnjega Christiana te 14-godišnje blizance Jessie James i D'Lila Star.

Također je otac 28-godišnjeg sina Justina Combsa s Misom Hilton i 16-godišnje kćeri Chance Combs sa Sarah Chapman.

Diddyjev cijeli album bit će objavljen kasnije ove godine putem njegove R&B izdavačke kuće 'Love Records'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 09:40