POSLJEDICE

Zbog šamara koji je opalio Rocku, Will Smith dobio ‘pljusku‘ od Netflixa i Sonyja: Otkazuju mu projekte?

Veliki medijski giganti stavili su na čekanje projekte ‘Fast and Loose‘ i ‘Zločesti dečki 4‘ u kojima je glumac trebao glumiti

 Will Smith

 Robyn Beck/AFP

Skupo će koštati slavnoga glumca Willa Smitha pljuska koju je "opalio" komičaru Chrisu Rocku na dodjeli Oscara. Nije pomoglo ni plakanje pred kamerama, ni isprika koju je poslije uputio svima, ni odluka da istupi iz članstva u američkoj Akademiji filmske umjetnosti i znanosti. Kako piše The Hollywood Reporter giganti zabavne industrije - Netflix i Sony odlučili su staviti na čekanje nove Smithove projekte.

Glumcu će bez sumnje prisjesti ta večer koja je trebala biti najveća u njegovoj karijeri obzirom da je osvojio svog prvog "zlatnog kipića". Jer Netflix je prema izvorima The Hollywood Reporter navodno čak u potpunosti odustao od filma "Fast and Loose" u kojem Smith ima jednu od glavnih uloga, a koji je trebao krenuti sa snimanjem u ovog ljeta. Ono što će glumca barem osobno, definitivno više pogoditi jest zaustavljanje produkcije na četvrtom nastavku filmskog serijala "Zločesti dečki".

Oba filma bila su već u fazi predprodukcije, što znači da je kompanije skupo koštala ova odluka. Što će bit s drugim projektima u kojima Smith treba glumiti, a neke od njih i producira tek treba vidjeti, no prema svemu sudeći mogao bi postati žrtva kulture otkazivanja. U cijeloj situaciji barem se neće morati suočiti s tužbom Chrisa Rocka, no zato 18. travnja odbor Akademije odlučuje o sankcijama koje će izreći glumcu koji je u međuvremenu prestao biti njihov član.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:22