SPREMAN ZA TURNEJU

Život rock zvijezde je iza njega: Legenda Rolling Stonesa sada pije zelene sokove i vježba zbog cirkulacije

‘Došlo je do točke kada više nije bilo smiješno, bilo je zastrašujuće...‘, kazala je legenda Rolling Stonesa

Ronnie Wood

 Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Legenda Rolling Stonesa, Ronnie Wood, ostavila je iza sebe način života rock zvijezde i okrenula se zdravoj prehrani i vježbanju, prenosi Daily Mail. Wood je godinama otvoreno govorio o svojim prethodnim borbama s ovisnošću i zlouporabom kokaina, heroina i alkohola.

image

Ronnie Wood

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

"Sada volim piti svoje zelene sokove, vježbam sa svojim trenerom samo lagane vježbe i istežem se kako bih održao cirkulaciju, a to je ono što ti treba kad si stariji", rekao je Wood. Njegov kolega iz benda, Keith Richards, ostavio je drogu 1978., no Wood nije mogao prestati.

"Došlo je do točke kada više nije bilo smiješno, znaš. Bilo je zastrašujuće jer sam sve htio napraviti kako bih se mogao napušiti", priznao je glazbenik pa dodao da je "uvijek riskirao" i da su mu ti rizici donosili zadovoljstvo. Wood je otkrio da se u ranim danima benda drogirao prije nastupa jer mu je to povećavalo samopouzdanje.

image

Ronnie Wood, Keith Richards, Mick Jagger, Charlie Watts i Martin Scorsese

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia

Iako ne žali ni zbog čega jer je, objasnio je, morao proći kroz to putovanje, priznao je da mu je konzumacija droge smetala u njegovim roditeljskim dužnostima. Inače, Wood je otac šestero djece - blizanke Alice i Gracie ima sa suprugom Sally, Jesseja je dobio s prvom suprugom Krissie, dok su Leah i Tyrone iz braka s Jo Wood kao i Join sin Jamie, kojeg je usvojio za vrijeme toga odnosa.

Naposljetku se glazbenik ipak odlučio otići na odvikavanje. Ovisnosti je pobijedio 2010., u dobi od 63 godine. Kao što znamo, Rolling Stonesi nedavno su započeli svoju turneju "Hackney Diamonds" u Houstonu u Teksasu nakon što su prošli mjesec proveli na probama u Los Angelesu. Bend će svirati na turneji u 16 gradova diljem Amerike i Kanade, a ona završava 17. srpnja u Kaliforniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:10