DRAMA U PORTUGALU

Zvijezda filma ‘50 nijansi sive‘ završila u bolnici sa simptomima srčanog udara: ‘Za sve su krive otrovne gusjenice‘

Glumac je hitno prevezen u bolnicu, a u bolnici je završio i njegov prijatelj koji je doživio iste simptome

Jamie Dornan

Zvijezda filma ‘50 nijansi sive‘ Jamie Dornan završio je u bolnici nakon što je tijekom nedavnog putovanja u Portugal doživio simptome srčanog udara uzrokovane otrovnim gusjenicama, otkrio je njegov prijatelj, voditelj Gordon Smart.

Kako prenosi Page Six, glumac je hitno prevezen u bolnicu, a u bolnici je završio i njegov prijatelj koji je doživio iste simptome. Otkrio je da je osjetio "peckanje i trnce u lijevoj ruci", a u bolnici su mu rekli da ima i ubrzan rad srca, odnosno 120 otkucaja u minuti. I Dornan se žalio na to "da su mu udovi utrnuli".

image

Jamie Dornan i Dakota Johnson

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Iznenadilo ih je kad su im liječnici priopćili da su za njihove simptome krive otrovne gusjenice. Njihove sitne dlačice sadrže iritantni protein koji može izazvati bolne iritacije kože, očiju i grla, kao i osip, a u rijetkim situacijama i alergijske reakcije. Raznose se vjetrom pa tako dospijevaju i do ljudi.

"Ispostavilo se da na golf terenima na jugu Portugala postoje gusjenice koje mogu ubiti pse, a kod muškaraca u 40-ima mogu dovesti do srčanog udara", objasnio je voditelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:23