DAVID SCHWIMMER

Zvijezda ‘Prijatelja‘ provozala se ulicama New Yorka na romobilu, ali pažnju je ukrala njegova kći

Desetogodišnja Cleo tako je pokazala izraslu kosu obojenu u neonsko ružičastu boju nakon što je obrijala glavu prošle godine.
David Schwimmer i kći Cleo
 Profimedia

David Schwimmer, zvijezda serije Prijatelji, čiji su se glavni protagonisti nedavno okupili u specijalnoj, povratničkoj epizodi, snimljen je u društvu maloljetne kćeri Cleo, koju je dobio u braku sa Zoe Buckman.

Ulicama New Yorka vozili su se na istom električnom romobilu u ponedjeljak, a rijedak trenutak nisu propustili zabilježiti paparazzi. Otac i kći nisu imali kacige na glavi, ali nosili su zaštitne maske. Desetogodišnja Cleo tako je pokazala izraslu kosu obojenu u neonsko ružičastu boju nakon što je obrijala glavu prošle godine.

Kako je tada objasnila njezina majka, engleska umjetnica i fotografkinja, "današnja djeca prkose standardima na način koji mi odrasli nismo činili u djetinjstvu" te istaknula da joj to daje nadu.

David i Zoe bili su u braku između 2010. i 2017. godine.

Američki glumac nedavno je priznao da je između njega i Jennifer Aniston, koja je u Prijateljima igrala njegovu djevojku Rachel, tijekom snimanja bilo iskrica, ali da nikada nisu istovremeno bili bez partnera pa nisu željeli uništiti veze u kojima su bili.

image
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia
image
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia
image
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia
image
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:55