HOLIVUDSKI PREKID

Zvijezda serije ‘Will & Grace‘ razvodi se nakon 26 godina braka: Spominju se nepomirljive razlike i alimentacija

Njih su se dvoje upoznali 1994. na snimanju TV emisije ‘Lonesome Dove‘ u Kanadi, u kojoj je on glumio, a ona bila pomoćnica redatelja

Zvijezde serije ‘Will i Grace‘

 Scott Nelson/Afp/Profimedia/Scott Nelson/afp/profimedia

Supruga zvijezde serije ‘Will i Grace‘ Erica McCormacka, Janet Holden, podnijela je zahtjev za razvod nakon više od 26 godina braka.

Otuđena supruga 60-godišnjeg glumca podnijela je dokumentaciju sudu, prenosi TMZ, a kao glavni razlog navela je ‘nepomirljive razlike‘. Holivudska redateljica, koja se udala za McCormacka 1997., nije navela datum rastave. Janet traži alimentaciju i navodno želi ‘ukinuti mogućnost suda da dodijeli alimentaciju Ericu‘.

Kanadski glumac, kojeg je publika zavoljela kao Willa Trumana u hit NBC-jevom sitcomu, i njegova supruga imaju jedno dijete, 21-godišnjeg sina Finnigana Holdena McCormacka. Nije poznato je li uskoro bivši par potpisao predbračni ugovor, piše Daily Mail.

Njih su se dvoje upoznali 1994. na snimanju TV emisije ‘Lonesome Dove‘ u Kanadi, u kojoj je on glumio, a ona bila pomoćnica redatelja.

image

Eric McCormack i Janet Holden

Douglas Cuellar/Zuma Press/Profimedia/Douglas Cuellar/zuma Press/profimedia

"Svoju suprugu Janet upoznao sam 1994. na snimanju TV serije. Bila je pomoćnica redatelja. Upravo sam izlazio iz veze i nisam baš bio vjeran. Hodao sam s glumicama, ali Janet je bila drugačija. Nosila je traperice, vozila je kamionet", ispričao je za The Guardian 2007. godine.

"Bilo je malo misterije i opasnosti, što je bilo zabavno", komentirala je ranije Holden za People.

Nakon što su se zaljubili, svoju su romansu neko vrijeme tajili.

"U početku nije bila previše oduševljena. Znala je da s glumcima ima puno posla: to bi bilo kao da posao nosite sa sobom kući. Ali uspio sam je uvjeriti", podijelio je popularni ‘Will‘.

"Imali smo tajnu aferu tijekom prve sezone serije. Mislim, hodate s nekim od ekipe. Zapravo, njoj je bilo puno gore jer nije mogla nijednom od glumaca dati povlašten tretman", ispričao je glumac.

Međutim, nakon što je ona nakon prve sezone prešla na drugu poziciju, svoju su romansu iznijeli u javnost, pa su se tako zajedno pojavili na završnoj zabavi 1995. Vjenčali su se dvije godine kasnije, 3. kolovoza 1997., a dijete su dobili u srpnju 2002.

Pet mjeseci nakon što su jedno drugome izrekli sudbonosno ‘da‘, McCormack je dobio ulogu svog kultnog TV lika u seriji ‘Will & Grace‘.

"Mislim da sam imao veliku sreću što sam postao poznat tek u ranim tridesetima. Da se to dogodilo kad sam bio mlađi, možda biste me vidjeli kako ispadam iz noćnih klubova", rekao je za The Guardian.

image

Eric McCormack i Debra Messing

Birdie Thompson/admedia/Admedia/Profimedia/Birdie Thompson/admedia/admedia/profimedia

Podsjetimo, kultna serija vrtjela se oko prijateljstva između gej odvjetnika Willa i heteroseksualne dizajnerice interijera Grace Adler, koju je utjelovila Debra Messing. Serija je trajala osam sezona, od 1998. do 2006., a temeljila se na četvero prijatelja te njihovim karijerama i ljubavnim zavrzlamama. Serija je ponovno pokrenuta u rujnu 2007., a zauvijek je prekinuta 23. travnja 2020., nakon 11 sezona. Glavne zvijezde serije bili su McCormack i Messing te Sean Haves i Megan Mullalley.

image

Fotografija: Profimedia

Nbc/Planet/Profimedia/Nbc/planet/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:50