COUGHLAN I NEWTON

Zvijezde ‘Bridgertona‘: ‘Istina je, ležali smo goli i smijali se, bili smo tako opušteni tijekom scena seksa...‘

Nicola Coughlan i Luke Newton glume glavne likove treće sezone koja prati njihovu zamršenu ljubavnu priču

Nicola Coughlan i Luke Newton

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Prijateljstvo glumačkih kolega Nicole Coughlan i Lukea Newtona učinilo je ugodnijim snimanje scena seksa u nadolazećoj sezoni "Bridgertona". Tijekom intervjua za Teen Vogue objavljenog u srijedu, Coughlan (37) je potvrdila da su se ona i Newton zajedno izležavali goli između scena jer su se osjećali tako opušteno.

"Da, to je stvarno smiješno", rekla je kad su je upitali o glasinama. "To je istina."

"To je dokaz koji ide u prilog činjenici da smo upravo došli do točke da nam je bilo tako ugodno zajedno", rekla je. "Upravo smo završili veliku scenu seksa, onu najintenzivniju i najzapleteniju... i samo smo osjetili olakšanje."

Newton je, sa svoje strane, također potvrdio da je čvrsta platonska veza s Coughlanom učinila iskustvo "lakšim".

"Nakon što sam snimao scene s Nicolom i glumcima koje bih možda upoznao istog dana, mislim da mnogi ljudi misle da je bolje ne poznavati tu osobu", rekao je Newton (31).

image

Nicola Coughlan i Luke Newton

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

"Ali zapravo mislim da je puno lakše imati stvarno čvrsto prijateljstvo s nekim i vjerovati nekome. Podržavali smo se na način koji nam je trebao na setu, a isto tako smo se smijali tome. Stvarno mi je drago što smo to mogli podijeliti zajedno. Bilo je to kao da imate nekog stvarno bliskog prijatelja pored sebe dok prolazite kroz nešto možda prilično zastrašujuće."

Ranije su zvijezde Netflixa također komentirale ove intimne scene iz nove sezone koja izlazi 16. svibnja.

"Pomogao si da se osjećam manje zabrinuto", rekla je Coughlan Newtonu i istaknula da scene "nisu kratke" te objasnila da su važan dio narativa. Irska glumica je objasnila da su ona i Newton "jedno drugom čuvali leđa" i mogli su se "smijati" svemu, s čime se on složio.

image

Nicola Coughlan

Netflix/Planet/Profimedia/Netflix/planet/profimedia

Treća sezona popularne drame fokusirana je na Nicolin lik, Penelope Featherington, i njezinu vezu s Colinom Bridgertonom, kojeg glumi Newton. Prema Netflixovu sažetku, Penelope je ove sezone odustala od svoje dugogodišnje zaljubljenosti u Colina, nakon što je čula njegove omalovažavajuće riječi na njezin račun u prošloj sezoni. Međutim, kako Penelope gubi interes za Colina, tako se on počinje "boriti" oko toga jesu li njegovi osjećaji "zaista samo prijateljski" ili tu ipak ima nešto više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:00