Gabriel Magalhaes u duelu s Adrienom Thomassonom
 AFP
BRAZILAC JE HIT

Na Maksimiru nije dobio pravu šansu, a sad odlazi u Napoli za 22 milijuna eura, transfer je dogovoren!

Prije dvije godine nije dobio pravu šansu, a u Dinamu nisu niti razmišljali otkupiti njegov ugovor
Piše: SNObjavljeno: 18. lipanj 2020. 20:26

Rijetke su situacije kad na Maksimiru ne prepoznaju pravu "robu", uostalom povijest transfera zadnjih 20 godina to jasno dokazuje, no čini se da se sutručnjacima u Dinamu omakla velika pogreška. Propustili su, odnosno, ispustili brazilskog braniča koji potpisuje za Napoli u transferu teško 22 milijuna eura.

Već smo pisali o Gabrielu Magalhaesu, ali novost je, javlja francuski Footmercato, da je Brazilac sve dogovorio s Napolijem. Francuski mediji javljaju da su Napoli i Lille dogovorili odštetu od 22 milijuna eura te bonuse koje francuski klub može dobiti ovisno o broju nastupa Gabriela za Napoli. Brazilac će potpisati petogodišnji ugovor s klubom koji je jučer osvojio Kup Italije i po sezoni će zarađivati dva milijuna eura.

Navodno i Real Madrid prati 22-godišnjeg Brazilca. Lille je tražio 35 milijuna eura, ali je na cijenu Gabriela utjecala kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa.

Dinamo? Gabriel je prije dvije godine bio u Dinamu. Za prvu momčad nastupio je samo - jednom. Nastupao je uglavnom za drugu Dinamovu momčad.

Ali nakon povratka u Lille na polusezoni se izborio za mjesto u prvoj momčadi i bio je jedan od najboljih igrača momčadi koja je završila druga u prvenstvu, odmah iza nedodirljivog PSG-a.

Everton, Tottenham, Arsenal..., samo su neki od klubova koji su iskazali interes, no čini se da će ipak u Serie A...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 22:48