Slavlje Liverpoolovih navijača
 OLI SCARFF/AFP
Stiglo upozorenje

Liverpoolu prijeti kazna: Evo što bi se moglo dogoditi ako ne prestanu lude proslave po gradu

Eurofija nakon osvojenog naslova se ne stišava usprkos apelima gradskih vlasti, a The Sun piše...
Piše: SNObjavljeno: 28. lipanj 2020. 12:02

Nogometašima Liverpoola prijeti kazna ako njihovi navijači ne prestanu slaviti naslov prvaka na gradskim ulicama.

Sedam kola prije kraja premierligaške sezone Liverpool je osigurao osvajanje prvog naslova engleskog prvaka nakon 30 godina, što je, očekivano, izazvalo eurofiju njihovih navijača.

Ista se ne stišava usprkos apelima gradskih vlasti, a The Sun piše kako bi preostale domaće utakmice mogli igrati izvan Anfielda ukoliko se proslava i kršenje odredbi ponašanja uslijed pandemije nastave.

image
OLI SCARFF/AFP

Liverpool do kraja ima za odigrati još tri domaće utakmice, protiv Aston Ville, Burnleyja i Chelseaja.

Utakmica protiv Chelseaja je ta kada će 'Redsima' biti predan pobjednički pehar, ali sve bi se moglo odigrati na neutralnom terenu.

image
OLI SCARFF/AFP

"Javno zdravlje u našem gradu je još uvijek u stanju krize i ovakvo je ponašanje potpuno neprihvatljivo. Potencijalna opasnost od drugog vala bolesti Covid-19 još uvijek postoji i moramo djelovati zajedno kako ne bismo poništili sve što je do sada učinjeno u regiji tijekom karantene. Kad se za to steknu sigurnosni uvjeti, zajedno ćemo organizirati pobjedničku paradu na kojoj ćemo svi moći zajedno slaviti", priopćenje je koje je izdao Liverpool zajedno s gradskim uredom i policijom.

Linker
29. travanj 2024 08:21