Carlo Ancelotti i Luka Modrić

 Profimedia
TRENER REALA NAJAVIO DERBI

Kakvu je ulogu Ancelotti namijenio Modriću za El Clasico? ‘On to nikada neće prihvatiti‘

U španjolskom prvenstvu sutra se igra najveći derbi i to u sklopu 32. kola La Lige
Piše: SNObjavljeno: 20. travanj 2024. 15:02

Nema mira za nogometaše Reala. Nakon trilera u Ligi prvaka i utakmica protiv Manchester Cityja, sutra ih u La Ligi očekuje ‘El Clasico‘. U sklopu 32. kola španjolskog prvenstva susreću se Real i Barcelona, razlika je trenutno 8 bodova u korist Madriđana pa je jasno da bi s tri boda Carlo Ancelotti stavio jednu ruku na novi naslov prvaka.

- Ovo nam je velika prilika da se približimo naslovu prvaka, ali znamo da će ta utakmica, kao i uvije, biti jako teška. Barcelona ima odličnu momčad - rekao je Ancelotti.

On se osvrnuo i na ulogu Luke Modrića koji u posljednje vrijeme ulazi s klupe. Hrvatski nogometaš nije najzadovoljniji s tom ulogom jer želi više igrati, ali Ancelotti ne smatra da bi on mogao biti katalizator nekog nezadovoljstva u momčadi.

- On nikada neće prihvatiti tu ulogu, da ometa momčad. Ima istu kvalitetu i entuzijazam kao prije deset godina zbog čega nikada neće biti osoba koja ometa.

Ancelotti je ocijenio i ovu sezonu.

- Za sada nam ide dobro. Torta je pripremljena, samo nam nedostaje glazura. Dobro nam ide, oporavili su nam se neki igrali i ovog mjeseca moramo staviti šlag na tortu - slikovito se izrazio talijanski trener.

Linker
20. travanj 2024 15:03