Benoit Paire jedan je od onih tenisača za koje se isplati platiti ulaznica
 SCREENSHOT/YOUTUBE
NIJE MOGUĆE ŠTO JE ZABIO

Najgenijalniji potez ikad! Prvo je otkrio da mu je seks prije meča ritual, sad je odigrao nešto nemoguće

Osebujni tenisač početkom godine "ratovao" je s hrvatskim navijačima, a sad je zadivio svijet...
Piše: SNObjavljeno: 18. srpanj 2020. 12:57

Benoit Paire s nestrpljenjem iščekuje povratak na Tour, a taj je Francuz oduševio svoje fanove nesvakidašnjim potezom u ekshibiciji protiv svog sunarodnjaka Richarda Gasqueta.

"Čudesan potez, ovo se ne viđa svaki dan", "Najgenijalniji potez ikada", "Ovo može samo Paire!", samo su neki od komentara svjetskih portala koji su prenijeli genijalnost 22. tenisača svijeta.

Naime, u dužoj izmjeni s osnovne linije, Paire je u jednom trenutku odigrao riskantniju forhend dijagonalnu i natjerao Gasqueta na kraću loptu, a kad je ovaj očekivao lagano zabijanje "smeš" udarcem, dogodilo se nešto čudesno - lažnjak.

Nije je zakucao, pustio ju je da padne, a onda je kratkom loptom poentirao tik uz liniju.

Kako je to izgledalo, najbolje da provjerite - ovdje.

Paire je jedan od onih ne "pegla svoje izjave", pa je tako nedavno u otvorenom razgovoru sa Stanom Wawrinkom otkrio da nerijetko ima seks i sat vremena prije meča.

Na pitanje, je li to ikad iskusio, ovaj je odgovorio da to često prakticira, pa i na Grand Slam turnirima, recimo u Parizu.

Isto tako taj je Francuz prozvao hrvatske navijače početkom godine na ATP Cupu...

"Ti Hrvati s tim kapicama za vaterpolo najbolje da se vrate u bazen s njima", nije mu odgovarala atmosfera na tribinama.

Linker
27. travanj 2024 22:12