Profimedia, Backgrid USA
požurili s drugim djetetom

Stigla Lola: Godinu dana nakon prve, poznati par dobio i drugu bebu

Njihova je kći Mia imala svega šest mjeseci kad su slavni pjevač Robin Thicke, najpoznatiji po ljetnom hitu 'Blurred Lines', i njegova 18 godina mlađa izabranica srca, manekenka April Love Geary, objavili da očekuju svoje drugo zajedničko dijete. Upravo su objavili da se rodila Lola!

'Lola Alain Thicke rođena je u utorak, hvala Bogu i April Love na ovom blagoslovu! @aprillovegeary #fatherofthree', napisao je slavni pjevač Robin Thicke (41) na svom Instagramu pokraj fotografije, crno-bijele, iz rodilišta. Pjevač osim Mije i Lole ima još jedno dijete, ali iz prijašnjeg braka s glumicom Paulom Patton. S Patton je Thicke proveo čak 21 godinu, a u braku su dobili sina, danas devetogodišnjaka. Papire za razvod početkom 2014. godine predala je - ona.

Ubrzo je Thicke pronašao novu ljubav, 18 godina mlađu manekenku April Love Geary koja je i sama poznata - u svijetu mode. Ova 24-godišnjakinja drugo je dijete na svijet donijela samo nekoliko dana nakon što je njihova kćerkica Mia proslavila prvi rođendan pa će u njihovom domu veljača biti mjesec najvažnijih slavlja.

April je vijest također podijelila sa svojim pratiteljima na njezinoj vlastitoj stranici, riječima: 'Moja prekrasna djevojčice, već sam se zaljubila u tebe! Tvoja starija sestrica hrli k nama da te upozna'.

Linker
19. travanj 2024 21:06