Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia
Ako vam treba inspiracija

Victoria Beckham ponovno osvaja poslovnim lookom: Naizgled običnu kombinaciju 'izvukao' je pomalo zaboravljen modni dodatak

Ako itko od jednostavnih komada može napraviti modno remek-djelo, to je Victoria Beckham, a njezin Instagram profil nepresušni izvor inspiracije. Za povratak na posao nakon odmora odabrala je elegantan spoj bezvremenskih komada koji možda na prvu izgledaju obično, no dizajnerica ih je začinila modnim dodatkom kojeg bismo češće trebali nositi.

Nakon zasluženog odmora, Victoria Beckham (45) punom parom se vratila na posao. Iako se njezin modni brend bori s velikim financijskim gubitcima, dizajnerica "grize" još i jače i suptilno poručuje da ne kani odustati od svoje strasti. Na Instagramu je s fanovima podijelila fotku najnovijeg outfita kojim je obilježila povratak na posao, a riječ je o elegantnoj, ali i trendi kombinaciji koja pristaje ama baš svima.

Kako je napisala ispod fotografije, ovi bezvremenski komadi dio su najnovije kolekcije koja će se uskoro naći u prodaji. Riječ je o crnim, uskim hlačama "na crtu", bijeloj bluzi i, naravno, crnim salonkama. No, detalj zbog kojeg ovaj outfit nije ostao dosadan jest broš u obliku cvijeta kojim je Vicky ukrasila ovratnik i stajlingu dala dozu razigranosti i suptilne romantike.

Bivša Spajsica njeguje klasičan stil s ponekim komadom u žarkoj boji ili, kao što se vidi iz priloženog, pomalo zaboravljenim modnim dodacima koji su nekada bili neizostavni u svakoj kombinaciji. Njezin stajling vrlo je lako kopirati jer u ormaru sigurno već imate neke od komada. Kako bi ga učinili još zanimljivijim, umjesto posve crnih salonki isfurajte neke s uzorkom (poput predloženih s crvenim usnama) i broš na crno-bijele pruge.

NEXT uske hlače 182,60; H&M bluza 165 kuna; Pura Lopez salonke s uzorkom, Karla, 1790 kuna; Fabulous Brooch prugasti broš 13,23 kune

Linker
24. travanj 2024 16:10