#LIBERATED

FOTO: 'NEMAMO ŠTO OBUĆI...' Atraktivna glumica i sveprisutna starleta u goloj akciji, žele svima dati do znanja da se svojih nagih tijela ne srame

 Kim Kardashian West/Instagram

Kim Kardashian West nastavlja biti jedan od najvećih advokata slobode izražavanja golim tijelom, a u svojoj novoj objavi na Instagramu regrutirala je još jednu poznatu osobu koja se često znala naći na meti kritičara zbog fotografiranja i pojavljivanja u glazbenim spotovima bez ili s jako malo odjeće.

Spomenuta supruga Kanyea Westa te glumica i manekenka Emily Ratajkowski objavile su zajednički selfie u toplesu sa zacrnjenim grudima i visoko podignutim srednjim prstima.





When we're like...we both have nothing to wear LOL @emrata

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 30, 2016 at 11:57am PDT













'Mi nismo samo tijela, no to ne znači da smijemo biti na stupu srama zbog njih ili naše seksualnosti', napisala je Ratajkowski ispod fotografije na svom profilu, dok se Kardashian u tekstu svoje objave referirala na svoju fotografiju s početka ožujka kada se potužila da 'nema što obući'. Ovoga je puta napisala da njih obje nemaju što odjenuti.





When you're like I have nothing to wear LOL

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 7, 2016 at 12:07am PST





Ta je fotografija tada podignula veliku buru u javnosti, a mnoge su se zvijezde obratile Kardashian s apelima i kritikama da šalje krivu poruku mladim ženama te da eksploatira svoje tijelo u svrhu publiciteta i zarade. Jedna od zvijezda koja je pristigla u obranu Kim Kardashian je između ostalih bila i Emily Ratajkowski. Kardashian je glumici i manekenki zahvalila cvijećem na potpori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 05:54