OPTUŽEN ZBOG KRAĐE I OTMICE

O.J. SIMPSON U ZATVORU ŠTRAJKA GLAĐU 'Uvijek sam živio kako sam htio, sada ću tako i umrijeti'

 Ethan Miller/Getty Images/AFP

O.J. Simpson (66), bivša zvijezda američkog nogometa, koji je danas u zatvoru zbog otmice i naoružane krađe, a služio je i zatvorsku kaznu zbog ubojstva svoje bivše supruge Nicole Brown i njezinog tadašnjeg dečka Ronalda Goldmana 1994. godine, odlučio se za štrajk glađu.

- Uvijek sam živio kako sam htio, sada ću tako i umrijeti - kazao je zatvorenik koji je navodno u tako velikoj depresiji da samo 'želi sjesti u kut i umrijeti'.

Neimenovani izvor za National Enquirer kazao je kako je Simpsonovo zdravlje sve lošije, no njegovi odvjetnici odbili su to komentirati.

Izvor tvrdi kako Simpson, koji uvjetni otpust može dobiti tek 2017., želi umrijeti kako bi njegova djeca, Sydney (28), Arnelle (45), Justin (25) i Jason (43), mogla naslijediti njegove milijune.

Simpson se, naime, boji da njegova djeca neće dobiti novac jer je, nakon što je oslobođen za ubojstvo, obitelji Goldman prisiljen platiti 33 milijuna dolara odštete.

- Ne može dati djeci novac dok god je živ jer pravo na njega polaže obitelj Goldman. Jedini način da njegova obitelj dobije novac jest da se ubije - kazao je izvor i dodao kako je Simpson počeo naglo gubiti kile i kako je kazao stražarima da mu ne pomažu ako padne u nesvijest. Također,ne želi komunicirat s ostalim zatvorenicima.

- U glasu mu se čuje da jednostavno želi umrijeti - kazao je izvor za Enquirer.

Ova vijest došla je nakon što je Enquirer prvotno tvrdio da bivša zvijezda ima tumor mozga i da ne želi na liječenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 10:35