TAJNA ČVORA NA KOŠULJI

VIDEO: TRBUŠČIĆ NA SUNCE! EVO KAKO TO RADI STARI MODNI ZNALAC IZ ZADRA! Mladen Grdović iznenadio fanove i pohvalio se novootkrivenim seksepilom

 
 Screenshot

Iako je spot za pjesmu "Jubim dan kad san te srija" Mladena Grdovića (59) već neko vrijeme na YouTubeu, isti i dalje intrigira štovatelje lika i djela ovog zadarskog pjevača, najviše zbog njegove odvažne odjevne kombinacije.

Naime, Mladen je traperice spojio s upečatljivom crvenom košuljom, koju je na donjem dijelu svezao u čvor te ponosno pokazao zaobljeni goli trbuščić!

I kao "točka na i", Grdović je novootkriveni boemski štih "začinio" još jednim zanimljivim detaljem - odlučio je odbaciti cipele i biti bos!

- Ne znam što je veće - Mladenova duša ili njegova stopala... Ni jedno ni drugo, nego - jetra! - samo su neki od maštovitih komentara ispod videa.

- Zašto ima svezanu košulju, ne razumijem... Stvarno je malo čudno - zaključili su obožavatelji, ali većina se ipak složila kako mu je pjesma odlična, kao i sve druge koje je snimio u uspješnoj dugogodišnjoj karijeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 11:24