DRUŠTVENI EKSPERIMENT

SOPHIE ELLIS BEXTOR KOPIRALA KIM KARDASHIAN 'Tjedan dana sam na Instagram stavljala selfije kao ona. To mi je tako smiješno!'

 Foto: Instagram

Sophie Ellis Bextor, pjevačica poznata po hitovima 'Murder on the dance floor', 'I won't change you' i mnogim drugima, svoju je najveću slavu doživjela prije nego su društvene mreže postale toliko sveprisutne.

Zato danas kaže kako je zbunjena Instagramom, Facebookom i kompletnim načinom na koji se zvijezde prezentiraju na društvenim mrežama i komuniciraju sa svojim fanovima.

Odlučila je zato izvesti pokus: uredit će svoj profil na Instagramu poput one koja to radi najbolje – Kim Kardashian – i pratiti što će se dogoditi.

Tjedan dana je tako objavljivala fotografije snimljene po uzoru na najpoznatiju svjetsku starletu.

'Selfiji su mi totalna nepoznanica', kaže Sophie. 'Osjećala sam se jako glupo pućeći usne, pa sam se umjesto toga samo smješkala na fotografijama. Zapravo, kad objavite sefie, kao da svijetu kažete: 'Mislim da na ovoj slici izgledam jako dobro'. To mi je smiješno.'

Sophie je tijekom ovog eksperimenta također bila trudna kao i Kim, pa je objavila i fotografiju s trudničkim trbuhom. Također, slikala se i s mužem, basistom Richardom Jonesom.

I kakav je zajključak nakon tjedan dana?

'Imam sreću živjeti lagodno. Ali mislim da nije lijepo konstantno dijeliti to s ljudima. Sve što objavite može izazvati i negativne komentare što je jedan od najvećih problema na društvenim mrežama', kaže Sophie.

No stručnjak za društvene mreže Sophie je sugerirao upravo to: objavljivati više privatnih fotografija.

Pokazalo se, međutim, da je njena publika ipak drugačija od fanova Kim Kardashian, jer nije se svima svidjelo mnoštvo objavljenih slika.

'Neki su se čak i naljutili i rekli mi da pretjerujem. To meni zapravo i nije potrebno. Ja sam prije svega pjevačica.'

Usporedite Sophiene fotografije s Kiminim:

































































Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:17