PROBLEMATIČAN BRACO

DOK LEO UŽIVA U OSCARU, NJEGOV BRAT BJEŽI OD POLICIJE Brat Leonarda DiCaprija u bijegu, za njim izdana tjeralica

 Getty Images

I dok se posljednji tjedan Leonarda Dicaprija vjerojatno svodio na proslave i čestitke oko konačno osvojene najvažnije filmske nagrade, Oscar, ne uživa cijela njegova obitelj u tulumarenju i uspjehu.

Kako piše britanski The Sun , njegov polubrat Adam Farrar, koji je zapravo inspirirao slavnog brata da se počne baviti glumom, trenutno je u bijegu od policije. Naime, nije se pojavio na sudu zbog krađe pa je za njim izdana tjeralica.

Adam se već borio s ovisnošću o drogama, a u siječnju je navodno s curom Charity Moore ukrao robu u vrijednosti od oko 700 dolara. Međutim, ni jedan ni drugi se nisu pojavili na sudu pa za njima sad traga policija, prenosi The Sun.

Obiteljski prijatelj je navodno izjavio: ‘Adam konstantno bježi od obaveza i to će ga odvesti u zatvor. Već se borio s ovisošću o drogama i premda je obećao da će ostati čist, upleo se već u druge probleme. Leo ima razumijevanja, ali nakon niza prekršaja i on je na rubu živaca. Dosta mu je toga da ga Adam žica novce i nikad ne vrati. Nitko ne zna gdje su Adam i Charity nestali.’

Upravo je kratka Adamova glumačka karijera u TV serijama poput ‘Galactice’ iz 1980. potaknula Leonarda na glumu. Kao djeca su živjeli zajedno u Los Angelesu nakon što se Adamova mama udala za Leovog tatu Georgea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:58