JEDNI OD NAJBOLJIH

DESET GODINA JE PROŠLO OTKAKO SE SERIJA PRESTALA SNIMATI Kako danas izgledaju ( i što rade ) zvijezde 'Malcolma u sredini'?

Serija je nagrađena sa sedam Emmyja i jednim Grammyjem
 Schreenshot

Prva epizode serije 'Malcolm u sredini' prikazana je 9. siječnja 2000., a snimanje je završeno šest godina kasnije u svibnju. U sedam sezona snimljena je 151 epizoda. Tijekom tih godina nagrađena je sa sedam Emmyja, jednim Grammyjem te sedam nominacija za Zlatni globus.

Evo gdje su glumci deset godina nakon što se serije prestala snimati.

Frankie Muniz kao Malcolm

Frankie je glumio Malcolma koji je glavni lik u seriji. Nakon što se serija 2006. prestala snimati, pojavio se u nekoliko holivudskih filmova, no 2008. se kratko povukao iz filmske industrije. Okušao se kao bubnjar u bendu i vozač automobilističkih utrka. Zadnjih godina glumac je imao i zdravstvenih problema pa se suočio s dva moždana udara.

Schreenshot

Christopher Masterson kao Francis

Christophera publika najviše prepoznaje baš po ulozi u ovoj seriji. Pojavio se i u seriji 'White Collar', a glumio je i u filmu 'Moj dečko se ženi'. Od njega je trenutačno poznatija njegova sestra Alanna Masterson koja glumi u seriji 'The Walking Dead'.

Schreenshot/Instagram

Justin Berfield kao Reese

Nakon što je završeno snimanje serije, Justin se posvetio produkciji, iako se 2010. pojavio u seriji 'Sons of Tucson'.

Schreenshot

Erik Per Sullivan kao Dewey

Jedan od najomiljenijih likova nakon završetka serije nije se nastavio aktivno baviti glumom. Poznato je samo da je snimio film 'Twelve' 2010. godine, a s kolegicom Jane Kaczmarek napisao je i dječju knjigu 'Together'. Pošto se nigdje ne pojavljuje, u jednom trenutku se čak pojavila i informacija da je umro, no nigdje nema potvrde za to.

Schreenshot

Jane Kaczmarek kao Lois

Za ulogu Lois glumica je čak sedam puta bila nominirana za Emmy, a za Zlatni globus je osvojila čak tri nominacije. Kada je završilo snimanje serije 'Malcolm u sredini', Lois je glumila u serijama 'Help Me Help You' i 'Raising the Bar', a pojavila se i u filmu 'Wilfred' s Elijahom Woodom. Glumom se i dalje aktivno bavi, a posljednju gostujuću ulogu imala je ove godine u seriji 'Teorija velikog praska'.

Schrenshot

Bryan Cranston kao Hal

Najuspješniji i najnagrađivaniji od spomenutih glumaca. Poslije 'Malcolma', uspješno je odradio još niz filmskih, ali i uloga u serijama, od kojih je među novijima uloga u seriji 'Breaking Bad'.

Schreenshot/Getty

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:32