Blago koje pomlađuje

KEDMA: Kozmetika koja ujedinjuje Kleopatrine tajne s mineralima Mrtvog mora i zlatom

"Vječna mladost" moto je luksuznog kozmetičkog brenda Kedma koji je 2002. godine nastao inspiriran Kleopatrom.
 KEDMA/Facebook

Kažu da je bila najljepša vladarica na svijetu, zvali su je Dragulj s Nila jer je njena ljepota svakoga ostavljala bez daha, a mogla je osvojiti muškarce samo jednim pogledom. Kleopatra, posljednja kraljica drevnog Egipta, očito je bila toliko lijepa i popularna da joj se divimo i danas, 2000 godina poslije. Kleopatra je pridavala mnogo pažnje ritualima uljepšavanja, koji su ponekad trajali satima, a malo je poznato da si je jednom tjedno priuštila masažu i piling od soli iz Mrtvog mora. Tako je omekšavala kožu, uklanjala odumrle stanice i poticala cirkulaciju.

Vjeruje se i da je spavala s maskom od zlata za koju je smatrala da će joj zajamčiti vječnu mladost. Upravo je "vječna mladost" moto luksuznog kozmetičkog brenda Kedma koji je 2002. godine nastao inspiriran Kleopatrom, ženom mitske ljepote koja je otkrila blago što obnavlja i pomlađuje.

1963:  American actress Elizabeth Taylor in her role as Cleopatra.  (Photo by Keystone/Getty Images)
Getty Images
Znate li koji su bili beuaty rituali posljednje kraljice Egipta?

U čemu je tajna

Kozmetika Kedma kombinira tajne drevne egipatske kozmetike s revitalizacijskim svojstvima minerala iz Mrtvog mora, zlatom koje pridonosi borbi protiv znakova starenja i inovativnim tehnologijama proizvodnje kako bi koži osigurala mladost, zdravlje i vitalnost.

Nakon SAD-a, Švicarske, Nizozemske, Italije, Austrije, Engleske, Finske, Njemačke, Španjolske, Izraela i mnogih drugih zemalja, luksuzna kozmetika Kedma napokon je stigla i u Hrvatsku. Dostupna je u šarmantnoj trgovini na broju 12 zagrebačke Masarykove ulice.

Uz Basic liniju za tijelo, kosu i lice s mineralima i vitaminima ljekovitog blata i prirodnih ulja, posebne linije izraelskog brenda Kedma pod nazivima Collagen, Gold, Royalty, Platinum i Hyaluronic sadrže i sastojke kao što su čestice 24-karatnog zlata, prah bisera, Q10, Omega 3, hijaluronska kiselina i morski kolagen.


Najvažniji sastojak

Ove su linije osmišljene kako bi se ciljano borile sa znakovima starenja ovisno o tipovima i potrebama kože, a mnogi pilinzi, maske, serumi i kreme blago djeluju na hiperpigmentacijske mrlje, ne oštećujući zaštitni sloj kože. Visokoj učinkovitosti kozmetike Kedma pridonosi najvažniji sastojak - minerali Mrtvog mora, koji se ne mogu naći nigdje drugdje na planetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:14