PODRŽIMO IH

Dođite na prvi Humanitarni buvljak u Nedelišće, udruga Sklonište dobrote skuplja novac za vrijednu stvar

Svaka donacija im puno znači, nijedna nije premalena, a posjetiteljima su pripremili mnoštvo sjajnih stvari
 Udruga Sklonište dobrote

Udruga Sklonište dobrote u subotu i nedjelju, 24. i 25. veljače, u Nedelišću (mjestu nedaleko od Čakovca) organizira prvi Humanitarni buvljak za mačke o kojima brinu. Nakon pune dvije godine traženja pronašli su idealnu nekretninu koju bi mogli pretvoriti u prvo i jedino sklonište za mačke u našoj zemlji, pa su čvrsto odlučili skupiti sav potreban novac.

Zbog toga se u subotu od 10 do 19 sati i u nedjelju od 9 do 15 na adresi Ulica Josipa Vrhovskog 34 održava pravi mali sajam na kojem će biti svega. Na prodaji će se naći razna odjeća, obuća, nakit, kozmetika, knjige, igračke... Sve je to malo korišteno i dobro očuvano, a prodaje se u zamjenu za simboličnu donaciju.

- U ponudi će također biti naše mačko stvari, među kojima su šalice, a tu su rukotvorine naših vrijednih donatora. Recimo, brojne dekoracije za Uskrs će biti dostupne, kao i još dosta drugih sitnica za uljepšavanje doma. Pripremili smo i tombolu s vrijednim poklon bonovima... Skupljene donacije ćemo utrošiti za kupnju kuće koju ćemo urediti kao sklonište za mačke koje nam je prijeko potrebno!

I zato - svaka vaša donacija nam je izuzetno bitna i nadamo se da ćete doći u velikom broju i pronaći si neku krpicu, dobro štivo, film, te odigrati koju tombolu, a ujedno time pomoći mica macama - poručili su iz udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:50