ZABAVAN OGLAS

Najpoznatiji azil u našoj zemlji traži zaposlenika: ‘Evo koji su naši uvjeti...‘

Kažu kako psi poštuju radnička prava i potrebe, pa osoba radi pet dana u tjednu
 Azil Osijek

Iz osječkog azila objavili su kako traže novog člana svog tima. Kažu, potreban im je još jedan par ruku jer se nivo brige o psima diže, projekti se realiziraju, slažu se planovi i oni su već na izmaku snaga, pa trebaju pomoć. Zato žele pojačanje. Uvjeti? Za početak, osoba koja im dolazi mora voljeti pse, što je razumljivo, ali istovremeno mora voljeti i ljude.

- Em što ćete raditi s ljudima (kolektiv je stvarno dobar, ne želimo kvaran zub!) em što Azil postoji zbog ljudi, ne postoji zbog pasa, nije im priroda ovo namijenila. Ljudi su kerovcima jedina izlaznica iz Azila, i morate vjerovati u dobro u ljudima, ako niste optimist/ica zašto biste onda voljeli ovo raditi, ha?

Radi se, stvarno se radi, plaćaju te kerovci pa nije fer da zabušavaš. Ovo nije posao na kojem se sjedi po ćoškovima ili po bolovanjima, niti su oni jadni odgovorni za tvoje pokušaje pronalaska smisla života, ti si taj koji treba njima, a ako si pametna ili pametan onda ćeš i izvući nešto iz toga - objavili su u oglasu.

Radi se i po kiši i po suncu. Radi se i blagdanima, dodaju, jer Azil radi svaki dan. Međutim, dodali su, psi poštuju radnička prava i potrebe, pa osoba radi pet dana u tjednu, ima pravo na godišnji, a trude se da je plaća dobra.

- Moraš imati razvijene socijalne vještine, moraš biti spretna i okretna osoba sa razvijenim radnim navikama i moraš voljeti kerovce, to je ukratko ono što nam treba. Ako misliš da možeš sve to ponuditi onda ćeš se javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. mi ćemo ti odgovoriti na dodatna pitanja i poželimo li svi skupa, onda ćemo se i naći u Azilu da te kerovci ošacuju - dodali su, u svojem stilu, iz osječkog azila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:35