LIMFOM

Poznata domaća blogerica sa svojim pratiteljima podijelila lošu vijest: ‘Dobila sam nalaz veterinara...‘

U komentarima su mnogi s njom suosjećali zbog loše dijagnoze i tuge skorog rastanka s voljenim ljubimcem

Blogerica Ana Kolar i mačak Jura

 Privatni album

Blogerica i kolumnistica Ana Kolar podijelila je u srijedu sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama lošu vijest. Ona živi s četiri mačke, a jedna od njih je već neko vrijeme bolesna. Riječ je o mačku Juri, za kojeg je jučer došla loša dijagnoza: limfom.

- Lagala bih kad bih rekla da sam dobro i da je ta vijest, unatoč velikoj mogućnosti da ipak jest limfom, prošla bez šoka i mora suza. Razne pripravke i lijekove imam kod kuće i još ću nabaviti. Opet, sve to u dogovoru s veterinarkom. Neću odustati od ideje da to što je ostalo, koliko god da to jest, bude lijepo, mirno, voljeno i ugodno vrijeme s ove strane zemlje. Jura ništa manje od toga nije zaslužio pa će to i dobiti - napisala je Ana Kolar na Facebooku.

U komentarima su mnogi s njom suosjećali zbog loše dijagnoze i tuge skorog rastanka s voljenim ljubimcem, drugi su je zamolili da mačka ne izlaže dodatnim patnjama kod veterinara, ako pomoći nema, dok su treći s njom podijelili bolna iskustva ljubimaca koji su preminuli od iste ili neke druge bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 01:15