PRIRODNI SU

Snimka visuljaka na stropu vrtne kućice podijelila gledatelje: Neki su užasnuti, drugi oduševljeni

To je pravo otkriće i genijalno iskustvo, napisala je jedna oduševljena žena

Ilustracija

 -/Panthermedia/Profimedia

Snimka koju je jedan muškarac snimio u svojoj drvenoj vrtnoj kućici podijelila je one koji su ga vidjeli: dok su neki oduševljeni onim što visi sa stropa, drugima su ti visuljci pomalo gadni.

Autor snimke objasnio je o čemu se točno radi. Riječ je o kukuljicama leptira - na snimci vidimo jednog koji je netom prije, kako on kaže, izašao iz jedne u upravo je u prvim trenucima svojeg života promatrao svijet oko sebe. Neke kukuljice su ‘zrele‘, pa će iz njih uskoro izaći leptiri, drugima će pak biti potrebno malo vremena.

Dok je nekim gledateljima snimka bila odbojna, jer ne vole da im neke neobične stvari vise sa stropa kućice u kojoj drže alat (niti leptire) drugi ovo smatraju posve prirodnim i lijepim.

- Nevjerojatno je da tamo imate čahure u svim fazama. To je pravo otkriće i genijalno iskustvo. Čime god da ste to zaslužili, što god da radite, nastavite - napisala je jedna žena, oduševljena prizorom kakvog ona sama nikada nije vidjela, a mnogi drugi su napisali kako bi i oni ovakvo nešto rado vidjeli uživo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:43