ZAGREBAČKI VATROGASCI

Vatrogasci iz deset metara dubokog šahta izvukli kujicu, ona sutradan s vlasnikom došla da im zahvali

Bio je to dobro obavljen posao, a onda je dan nakon uslijedilo divno iznenađenje
 Vatrogasna postrojba Zagreb

Vatrogasci diljem svijeta pomažu životinjama koje se nađu u raznim vrstama nevolje: mačkama koje se popnu na stablo, psima koji upadnu u kakvu rupu... Kad im nitko drugi ne može pomoći, oni mogu i to uvijek rado naprave. Baš jednu takvu intervenciju imali su u srijedu zagrebački vatrogasci, koji su spasili psa koji je upao u deset metara dubok šaht. Njegovi vlasnici nikako nisu pomoći svojem ljubimcu, pa su pozvali pomoć.

image

Rupa iz koje su izvukli Neru

Vatrogasna postrojba Zagreb

Vatrogasci su, koristeći posebnu opremu, izvukli psa. Riječ je o kujici Neri. Bio je to dobro obavljen posao, a onda je dan nakon uslijedilo divno iznenađenje. Nera im se vratila - njeni vlasnici su odlučili još jednom zahvaliti njenim spasiteljima, pa su doveli kujicu da ih vidi

image
Vatrogasna postrojba Zagreb

- Nera nije mogla sakriti svoje uzbuđenje dok je trčala oko vatrogasnih vozila, igrajući se s vatrogascima koje je u srijedu tako preplašeno gledala. Ovo srdačno okupljanje podsjeća nas na nevjerojatnu povezanost između ljudi i njihovih ljubimaca te na bezuvjetnu ljubav koju psi donose u naše živote - objavili su iz Vatrogasne postrojbe Zagreba.

image
Vatrogasna postrojba Zagreb

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:12