UZBUDLJIVO

Video: Kujica najviše voli gledati Kralja lavova, pogledajte njenu reakciju

Posebno je zabavno kada vlasnici otkriju što točno njihovi psi vole gledati, pa im onda puštaju njima omiljene sadržaje


 

 Youtube Screenshot

Neki psi su prema televiziji ravnodušni, drugi je obožavaju gledati. U toj skupini imamo razne reakcije: od onih koji mirno gledaju ekran, preko onih koji pokušavaju iza ekrana pronaći lik (ili lopticu) koji je upravo izašao iz kadra pa do onih koji ‘razgovaraju‘ s likovima koje vide - bilo da laju ili zavijaju.

Kakva god reakcija bila, psi koji vole gledati televiziju uvijek su zabavan prizor. Bez iznimke, jer je malokoji ravnodušan prema onome što gleda.

Posebno je zabavno kada vlasnici otkriju što točno oni vole gledati, pa im onda puštaju njima omiljene sadržaje. To, jasno, snime i stave na društvene mreže, jer zašto ne bi sa svijetom podijelili urnebesnu reakciju svojeg ljubimca.

Kujica Luna najviše voli gledati Kralja lavova. To joj je omiljeni crtić, no ne može ga mirno promatrati. U nekim se trenucima toliko uzbudi da mora sjesti i napeto gledati što slijedi. Ima u tom filmu dramatičnih trenutaka, tako da je sasvim jasno zbog čega Luna ne može mirno gledati sve što se događa ispred njene njuške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 00:33