KOJA SREĆA!

Video polarne medvjedice koja uživa u snijegu uljepšat će vam dan

Snimka je nastala o ZOO vrtu u New Yorku, u kojem Luna živi čitav svoj život, a riječ je o 11 godina
 Screenshot Instagram

Dok mnogi od nas maštaju o snijegu, čežnja koju za njim osjećaju polarni medvjedi ipak je snažnija. Mislimo pritom na one u ZOO vrtovima diljem svijeta, koji su navikli živjeti u drugačijim klimatskim uvjetima, ali im je u genima život na ledu, pa ih zato snijeg čini sretnim.

Da je tome tako dokazala je medvjedica Luna, koja živi u The Buffalo Zoo, vrtu smještenom u New Yorku. Njena uživancija na snijegu snimljena je i uskoro je postala viralna. Iz zoo vrta su njen postupak opisali pravljenjem anđela u snijegu. Kako god opisali ono što ona radi, jasno je koliko je sretna. U bjelinu zaranja najprije njuškom, pa se onda baca u nju, valja... Izgleda, jednostavno rečeno, kao stvorenje koje beskrajno uživa u onome što radi.

Medvjedica Luna ima 11 godina i mnogima je ona omiljena stanovnica ovog Zoološkog. Veoma voli ljude i rado pozira za fotografije. Navikla je na taj prostor i on joj je dom, a posjetitelji su joj dražesna razbibriga, u kojoj uživa. Bolja razbibriga je ipak, ako je suditi po ovoj snimci, snijeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 22:25