EMMANUEL

Video: Najslavniji emu na svijetu psihički nije dobro, a evo kako ga njegova vlasnica smiruje

Ptica je postala slavna nakon što je neprestano ulazila u kadar dok je Taylor snimala videa o farmi i kljucala kameru

Emu Emmanuel

Nedavno smo pisali o emuu koji je postao najslavnija ptica na svijetu. Njegovo puno ime je Emmanuel Todd Lopez i slavan je jer je - dosadan. Zaista ubojito dosadan. Svaki put kad njegova vlasnica Taylor Blake stane pred kamere, a to čini često jer ljudima otkriva čari života na farmi, eto njega. Obožava uletjeti u kadar, a još mu je draže kljucati kameru. Zašto? To ne zna nitko osim njega.

Dok je ljetos sve to bilo zabavno, u jednom je trenutku priča postala crna. I veoma tužna. Na farmi se pojavila ptičja gripa. Naš omiljeni dosadnjaković je dobro, nije se zarazio, no vidio je kako većina njegovih prijatelja umire ili biva usmrćena kako ne bi patila. To je nesretnu pticu psihički dotuklo.

Pošto Taylor ima poseban odnos s njim, zna kako ga smiriti kad postane anksiozan: pjeva mu. Iz nekog razloga, pernati gnjavator vodi pjesmu ‘You are my sunshine‘. Ona ga umiruje, pa u teškim trenucima Taylor dođe u štalu, primi ga u naručje, a potom mu pjevuši i mazi ga. Uznemirena ptica se malo po malo smiri.

Ovako se Emmanuel ponašao na vrhuncu svoje slave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 15:08