SLATKA NJUŠKA

Pas Čorki postao je zvijezda: Evo kako se sredio za premijeru filma o njegovom životu

Štićenik udruge Indigo najprije je šarmirao Hrvoja Podobnika Geru, koji ga je snimao, a sad pokušava naći dom

Redatelj filma i malena zvijezda

 Ranko Suvar/Cropix

Znamo da nijednom psu u skloništu nije dobro u životu, jer da mu je dobro, tamo ne bi bio. No, svi se uvijek koncentriramo na budućnost tog psa - prošlost je šugava, pa ju je najbolje zaboraviti, a budućnost koju želimo baš svim psima je da pronađu novi dom. Jednom lajavcu imena Čorki to još nije pošlo za šapom, ali vjerujemo da nakon ovog teksta hoće. Ne samo zato što mi pišemo o njemu, nego zato što će možda neki od naših čitatelja pogledati video kojeg je o njemu snimio Hrvoje Podobnik Gero.

- Ovo je film po istinitom događaju, kako bi se reklo, jer sam ispričao Čorkijev život. Dao sam mu svoj glas i ljudima objasnio što mu se sve dogodilo: kupljen je da bude utjeha djeci u razvodu, a onda je izbačen i završio je u udruzi. On je svega 2,5 godine star pas, sjajan je, stvarno ima prekrasan karakter i - još traži dom. Dobro se prilagodio životu u skloništu, ali bilo bi divno da ima svoju obitelj - kaže redatelj filma.

On je s Čorkijem došao u subotu navečer u prostore udruge Indigo u Rakitju na svečanu premijeru filma. Obojica su se za tu prigodu propisno odjenula - ipak nije da je mališan svaki dan zvijezda filma. Dao je sve od sebe da šarmira okupljene, što mu je pošlo za rukom. Kako i ne kad je prvo šarmirao Geru, dovoljno da o njemu snimi film.

Svi se nadaju da bi malcu činjenica da je zvijezda mogla donijeti sreću - ne treba njemu Hollywood, on bi se samo udomio.

Film o Čorkiju pogledajte niže, a ako ga poželite odvesti doma, javite se u udrugu Indigo.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 00:21