MOŽE SE

Kako uz pomoć kućnog ljubimca zaraditi 74 tisuće dolara? Evo što kaže jedna influencerica...

Nju, odnosno, njenu mačku, samo na TikToku prati 320 tisuća ljudi

Ilustracija

 Nadezhda Egorova/Alamy/Alamy/Profimedia

Iz nekog nejasnog razloga, vlasnici mačaka skloniji su tome od vlasnika pasa - gledaju tog svog čupavog stvora i pitaju se kako može tako lagodno živjeti bez da je u životu i mrdnuo šapom da zaradi za svoju hranu, pijesak, igračke... Možda je stvar u tome da nam psi jasno pokazuju koliko su zahvalni na svemu, dok se mačke drže kao da je prirodno da im se sve to servira.

No, ima mačaka koje zarađuju. U virtualnom svijetu, uglavnom, ali ono što njihove fotografije i snimke donesu njihovim vlasnicima definitivno plaća hranu i pijesak. Jedna od tih mačaka je Princees Honey Belle, odnosno, to je ime profila na kojem njena vlasnica objavljuje snimke i fotografije. Ona na TikToku ima nešto više od 320 tisuća pratitelja. Svake godine njena vlasnica objavi i statistiku zarade po mjesecima, a objasnila je i kako dođe do tog novca.

@princesshoneybellex More than 250k of you love our cats. That’s like, 4 sold out @Taylor Swift stadium shows ? #cattok #250kfollowers #catfluencer #petfluencer #teaparty #pawty ♬ Piano jazz with a relaxed and gentle atmosphere(890665) - Doggie Jazz

Naime, čak 92 posto of prošle godine zarađenih 74 tisuće dolara dolazi od objava za koje joj određeni brendovi plaćaju kako bi u njima reklamirala njihove proizvode. Ostatak zarade od Facebooka (veliki broj gledanja njihovih snimki), pretplatnika na njihov sadržaj i prodaje suvenira s likom mačke. No, kako je vlasnica pojasnila, ništa ne zarađuju na drugim društvenim mrežama, kao ni na YouTubeu, gdje također imaju veliki broj pretplatnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 19:48