DUGI PRSTI

Mladić htio snimiti selfie s majmunom, ali nije znao da je ovaj pravi kleptoman!

Životinja je s bogatim ‘ulovom‘ otišla na krov, gdje je razočarano utvrdila da ga ne može pojesti
 Instagram

Napraviti selfie sa životinjom uvijek je izazovno, a posebno ako je riječ od divljoj životinji. Uvijek nešto može poći po zlu - od toga da okrene leđa kameri, ulovi vas za neki intiman dio tijela, nešto vam ukrade ili vas napadne. Sve su to stvarne situacije koje su ljudi doživjeli. No, iako znamo da to svakako može završiti, mnogi i dalje žele napraviti snimku s nekom životinjom.

Tako je ovaj mladić poželio doma imati sliku s majmunom, pa je stao blizu njega i podigao mobitel u zrak. No, prije nego je stigao snimiti nešto, majmun mu je ukrao naočale s glave. Sa svojim plijenom ponosna je životinja otišla dalje od vlasnika, odnosno, na krov kuće. Tamo je pomno pogledala ulov: pokušala ga je gricnuti, ali je utvrdila da se ne može jesti. Ponjušila ga je, a potom zbunjeno stala, razmišljajući što je ta čudna stvar i kako je iskoristiti.

Prizor su promatrali opljačkani mladić, njegovi prijatelji i mala skupina turista. Svima je bilo jasno da majmuna nema smisla juriti, nego da jedino što s može učiniti je - čekati da on ostavi naočale. Ako bude htio, naravno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 18:21