URNEBESAN VIDEO

Šokirani susjedi pozvali policiju kad su vidjeli tko se hladi u njihovom bazenu: ‘Molimo vas, hitno je...‘

Poznato je da medvjedi vole vodu, no nekima se nije svidjela ideja da se čupavac hladi u njihovoj blizini
 Screenshot Faceboook Burbank Police Department

Ljeti je svima vruće i svatko od nas traži način da se rashladi. Neki će za tu svrhu sebi napraviti bazen, a drugi će samo uskočiti u njega. Jasno, vlasnici bazena sigurno neće biti sretni, a možda će i pozvati policiju.

Sličan se se scenarij odvio u Burbanku (Kalifornija), gdje je policija pozvana u pomoć u neobičnoj situaciji. Ljudi su, naime, u jacuzziju svojih susjeda primijetili nekoga tko sasvim sigurno nije vlasnik. Kako su znali? Jer se radi o - medvjedu.

Životinji je bilo vruće, vidjela je jacuzzi i uskočila u njega. Poznato je da medvjedi vole vodu, pa ovo nije iznenađenje, no susjedima se nije svidjela ideja da se medvjed odlučio rashladiti. Zbog toga su pozvali policiju.

Čim su plavci došli, medvjed ih je vidio i odlučio kako je vrag odnio šalu. Izažao je iz jacuzzija, prebacio se preko zida dvorišta i nestao u zelenilu koje se nalazi s druge strane tog zida. Policija nije imala posla, samo je napravila snimku koju su objavili na društvenim mrežama. Ipak, objavili su i kako će motriti područje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 17:16