INCIDET U STAJI

NOKAUTIRAO VLASNIKA Koprivničanin (54) u bolnici kritično nakon što ga je konj kopitom pogodio ravno u glavu

Nesretnik je iz koprivničke bolnice odmah prebačen u zagrebačku KB Dubravu, a stanje mu je i danas, kako doznajemo, vrlo kritično. Ozljede glave su takve da mu je život ugrožen
 Goran Obran / Podravski list

KOPRIVNICA – Liječnici bore se za život muškarca (54) iz Koprivnice kojeg je sinoć oko 19 sati teško ozlijedio konj. Prema informacijama policije, koja strašan događaj vodi kao nesretan slučaj, konj je muškarca stražnjim kopitima udario izravno u glavu i prsa, nakon čega je čovjek ostao nepomično ležati u staji.

Nesretnik je iz koprivničke bolnice odmah prebačen u zagrebačku KB Dubravu, a stanje mu je i danas, kako doznajemo, vrlo kritično. Ozljede glave su takve da mu je život ugrožen.

- Kritični su idući sati, do sutra. Vidjet ćemo kako će se njegovo zdravstveno stanje odvijati – napominje danas koprivnički liječnik s hitnog bolničkog odjela.

Policija je o tom događaju jutros priopćila sljedeće: “Jučer, 27. ožujka, oko 18.50 sati u Koprivnici, u Ulici Zvirišće, prilikom hranjenja i smještaja u staju, konj je 54–godišnjaka udario stražnjim nogama. Muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život”.

Što se točno dogodilo u staji – zasad nije poznato. No, kako su naši reporteri doznali na mjestu nesreće, velika je vjerojatnost da je nesretni muškarac nečim razdražio životinju koja je onda reagirala u samoobrani. O konju su se, inače, brinuli ozlijeđeni čovjek i njegov brat.

Ulica Zvirišće u brdovitom je, šumskom predjelu Koprivnice, u kojem ima mnogo vikendica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 06:56