DRAMA U METROPOLI

Severini provaljeno u zagrebački stan, lopovi vezali kućnu pomoćnicu i pokrali nakit!

Iako posljednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a u trenutku pljačke nije bila u stanu
Severina
 Bruno Konjevic/Cropix

Severina je danas doživjela pravu dramu.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, provaljeno joj je u zagrebački stan u Bijeničkoj ulici na Srebrnjaku. Izvori bliski pjevačici potvrdili su nam kako su u stan ušli nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu te ubrzo pobjegli u nepoznatom pravcu.

Iako posljednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a u trenutku pljačke nije bila u stanu.

Ispred zgrade u ovom se trenutku nalazi nekoliko policijskih automobila, a u stanu se odvija očevid kako bi se ustanovilo s kojom su namjerom lopovi uopće provalili te jesu li sa sobom odnijeli vrijedne stvari.

- Danas u prijepodnevnim satima u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz uporabu tjelesne snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja, rekli su u zagrebačkoj policiji za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 09:33