KANDIDAT ZA MINISTRA

BRKIĆ OTKRIO ZAŠTO GA ZADNJIH DANA NEMA U JAVNOSTI 'U Frankfurtu sam se susreo s gl. tajnikom CDU-a. Kao što vidite imamo sličan modni stil i šišanje'

 Facebook / Milijan Brkić

U trenutku kada su se između Mosta i HDZ-a razbuktale javne prepirke oko kandidata za ministra branitelja Milijana Brkića, sam glavni tajnik HDZ-a kao da se povukao iz javnosti. Nekoliko dana nije istupao u medijima, no u subotu je otkrio da je otputovao u Njemačku.

Na svojem je službenom profilu na Facebooku objavio da se u Frankfurtu susreo s glavnim tajnikom HDZ-ove sestrinske stranke CDU-om, na čijem je čelu Angela Merkel.

'Danas sam se u Frankfurtu susreo sa glavnim tajnikom CDU-a g. Peterom Tauberom. U dobrom raspoloženju i ugodnoj atmosferi razmijenili smo iskustva i naglasili izvrsnu suradnju između HDZ-a i CDU-a, prilikom priprema CDU-a za lokalne izbore.

Posebno je naglašen prijateljski duh zajedništva koji već dugi niz godina postoji između dviju najvećih demokršćanskih stranaka CDU-a i HDZ-a.

Kao što vidite, kolega glavni tajnik CDU-a i ja, osim politike, imamo sličan modni stil i slično šišanje', objavio je Brkić u statusu na Facebooku.





[ PRIJATELJSKA SURADNJA HDZ-CDU ]Danas sam se u Frankfurtu susreo sa glavnim tajnikom CDU-a g.Peterom Tauberom. U...

Posted by Milijan Brkić on Saturday, March 5, 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 04:49