TURNEJA PO TRGOVINAMA

Kate Beckinsale šopingirala po Ilici, svi su gledali u natpise na njenom kaputu

Kate Beckinsale u Hrvatskoj će boraviti do kraja siječnja

Kate Beckinsale 

 Damjan Tadic/Cropix

Holivudska glumica Kate Beckinsale pauzu u snimanju filma ‘Canary Black‘ odlučila je uprazniti šopingom na zagrebačkoj Ilici. Podsjećamo, Becksinsale je nedavno snimljena kako uživa i na zagrebačkom Adventu, pozirala je i s našim vatrograscima, bila i na dočeku Vatrenih, a u Modrićevom dresu bodrila je i utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije.

image

Kate Beckinsale

Damjan Tadic/Cropix

"Ja sam Engleskinja i očito je da navijam za Englesku, ali sada snimamo u Hrvatskoj i ovdje je ekipa sjajna pa s njima podržavamo jedni druge i to je je***o super. Čestitam, Hrvati, vaša Kate Beckinsalović", napisala je ovog mjeseca na Instagramu.

image
Damjan Tadic/Cropix

Sad je, čini se, došao red i na turneju po dućanima. Po Ilici je šetala svog pomeranca, u društvu starijeg gospodina koji je nosio ‘ulov‘ iz šopinga.

Inače, film ‘Canary Black‘, čije su vratolomne scene sa seta već obišle hrvatske medije, snima se u Hrvatskoj - ukupno 55 dana, od kojih 50 dana u Zagrebu. Snimanje će trajati do kraja siječnja na čak 130 lokacija među kojima će biti Kamenita vrata, stadion u Maksimiru, Tuškanac...

image
Damjan Tadic/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:10