Sipa/Cropix
IZGLADILI NESUGLASICE

Jay Z i Solange progovorili o svojoj svađi

Sestra slavne pjevačice Beyonce (32) i njezin suprug Jay Z (44) potukli su se u dizalu na nedavno održanoj Met gali, a snimka koju je snimila nadzorna kamera u dizalu otada je predmet raznih spekulacija u medjima.

O snimci na kojoj se jasno vidi kako Solange (27) fizički nasrće na Jay Z-ja oboje su se očitovali u priopćenju rekavši kako sve obitelji imaju probleme te da ni oni nisu iznimka. U zajedničkoj izjavi stoji i kako su izgladili sve nesuglasice i krenuli dalje te da se nadaju da će se i javnost prestati baviti ovom pričom.

Jay Z i Solange oboje preuzimaju svoj dio odgovornost za privatni indicient koji je postao i javni budući je snimka procurila u medije. Ispričali su se jedno drugome i nastavljaju dalje – stoji u priopćenju gdje se navodi i da su spekulacije o tome da je Solange bila pod utjecajem opijata lažne.

Nakon ovog slučaja sve su glasnija šaputanja da je brak najmoćnijeg para showbusinessa pred raspadom: tome u prilog govori i činjenica da je pjevačica uklonila tetovažu s prstenjaka s rimskim brojem četiri koja je simbolizirala zajedništvo s Jay Z-jem budući su oboje rođeni 4. dana u mjesecu, on u prosincu, ona u rujnu, a vjenčali su se 4. travnja 2008.

Američki mediji pišu kako će se par najvjerojatnije razići nakon što odrade zajedničku ljetnu turneju, jer da ih trenutno povezuje samo novac.

Linker
12. travanj 2024 16:19