AFP/Cropix
KRALJEVSKA PROSLAVA ROĐENDANA

FOTO Kraljevska obitelj slavi drugi rođendan princa Georgea

Sin omiljenog kraljevskog para, princa Williama (33) i vojvotkinje Catherine (33), navršio je dvije godine, a roditelji će mu tim povodom pripremiti veliku rođendansku proslavu, obzirom da je maleni princ poprilično ljubomoran otkako je postao stariji brat.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea žele da proslava drugog rođendana bude stvarno posebna za princa Georgea, koji nije baš najsretniji od rođenja princeze Charlotte.

– William i Catherine stvarno se trude provoditi s njim što više vremena, bez princeze Charlotte, kako ne bi bio ljubomoran na svoju sestru, ali ga isto tako traže da im pomogne oko brige za malenu princezu, kako bi se osjećao uključeno i važno – izjavio je izvor blizak paru, a Kensingtonska palača povodom drugog rođendana malog princa objavila je još jednu fotografiju s krštenja princeze Charlotte.

Princ George svoj je prvi rođendan proslavio s roditeljima u Prirodoslovnom muzeju u Londonu, nakon čega je slavlje nastavljeno u Kensingtonskoj palači, u krugu najbliže obitelji.

Sin popularnog kraljevskog para već je dobio i rođendanski poklon – srebrni novčić na kojem je s jedne strane Sveti George (Sveti Juraj) koji se bori sa zmajem, dok je s druge strane portret njegove prabake, kraljice Elizabete II.

Za malenog princa ovo je bila vrlo uzbudljiva godina – osim što je postao stariji brat i bio glavna zvijezda na krštenju princeze Charlotte, sin princa Williama i vojvotkinje Catherine prvi se put s britanskom kraljevskom obitelji pojavio na balkonu Buckinghamske palače.

Pogledajte fotogaleriju prve dvije godine omiljenog princa!

Linker
15. travanj 2024 09:06