ISTRAGA U TIJEKU

Brutalno silovanje u turističkom središtu: Nagovorili ga na šetnjicu pa mu strgali odjeću i seksualno ga napali

Irac je navodno napadnut u ranim jutarnjim satima u Valenciji nakon što je pristao prošetati s dvojicom muškaraca koje je sreo u živahnoj gradskoj četvrti

Ilustracija, gradska četvrti El Carmen u Valenciji

 Profimedia

Policija traži dvojicu muškaraca zbog optužbe za silovanje irskog turista u španjolskoj Valenciji, koje se zbilo prošloga tjedna, piše Daily Mail.

28-godišnji Irac je navodno napadnut u ranim jutarnjim satima 18. lipnja nakon što je pristao prošetati s dvojicom muškaraca koje je sreo u popularnoj gradskoj četvrti El Carmen.

Muškarci su ga, kako je navodno kazao, nagovorili da napusti mjesto gdje je tulumario s prijateljem i pođe s njima. Zatim su Ircu, pišu lokalni španjolski mediji, dvojica muškaraca arapskog podrijetla francuskih naglasaka, potrgali odjeću i seksualno ga zlostavljali. Napad se odvio na starom koritu rijeke.

Policija u Valenciji još nije javno komentirala slučaj. Irac je navodno uživao u svojoj posljednjoj noći prije no što se trebao vratiti u Irsku, a nakon što je dao izjavu policiji i primljen u lokalnoj bolnici, muškarac se kasnije tog dana zaputio kući, piše Daily Mail. Nitko još nije uhićen, a policijska istraga je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:32