OBJAVILA PALAČA

Kraljica Elizabeta II. otkazala virtualni sastanak zbog covida, i dalje ima blage simptome

Palača je u nedjelju objavila da je kraljica pozitivna na koronavirus, ali i da se očekuje da će i dalje izvršavati svoje manje naporne obveze

Kraljica Elizabeta II. 

 Afp/Profimedia

Kraljica Elizabeta II. propustit će u utorak planirani virtualni događaj jer još uvijek ima blage simptome covida-19, rekao je glasnogovornik Buckinghamske palače.

Palača je u nedjelju objavila da je kraljica pozitivna na koronavirus, ali i da se očekuje da će i dalje izvršavati svoje manje naporne obveze što je sugeriralo da nije ozbiljno bolesna.

Kraljica je u ponedjeljak uputila poruku sućuti Brazilu zbog nedavnih smrtonosnih poplava i planirala je obaviti virtualne diplomatske susrete dogovorene sa stranim veleposlanicima.

No, sada je odlučila da će donijeti odluku o tome što će raditi kada za svaki planirani događaj dođe vrijeme, kao na primjer tjedni razgovor s premijerom Borisom Johnsonom u srijedu.

Kraljica je prije dva tjedna proslavila 70 godina vladavine.

Kraljica, koja je cijepljena protiv koronavirusa, rekla je prošli tjedan da ne može puno hodati, a u listopadu je provela noć u bolnici, no nije poznato zašto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:45