MORA ODMARATI

Nova liječnička zabrana teško će pasti kraljici Elizabeti II.: ‘Njoj je to eliksir života‘

Jedan od najzanimljivijih trenutaka njezina dana je šetnja sa psima na njezinu imanju u Windsoru, gdje su živjeli Harry i Meghan.
Kraljica Elizabeta II. 
 Annie Leibovitz/Pa Images/Profimedia

Kraljica Elizabeta II. (95) tjedan dana nije mogla šetati svoje pse nakon što joj je liječnik naredio da mora odmarati.

Njezini osobni liječnici uputili su je u srijedu u jednu londonsku bolnicu kako bi je pregledali specijalisti, no nakon noći provedene u bolnici, otpuštena je te se vratila u dvorac Windsor, prenosi Daily Mail.

Prema pisanju britanskih medija, kraljica je dobro raspoložena, a liječnici su je uputili u bolnicu radi predostrožnosti. Podsjetimo, kraljica Elizabeta II. prihvatila je liječnički savjet i otkazala planirani prošlotjedni posjet Sjevernoj Irskoj.

Obitelj i prijatelji vjeruju da su upravo šetnje sa psima njezin eliksir života i da su upravo one pomogle kraljici da ostane tako zdrava u 96. godini.

Kraljica ima dva korgija i dorgija koji se zove Candy, a križanac je korgija i jazavčara.

image
Kraljica Elizabeta II. sa svojim korgijima
Pa/Pa Images/Profimedia

Jedan od najzanimljivijih trenutaka njezina dana je šetnja s njima u blizini Frogmorea na imanju u Windsoru, gdje su princ Harry i Meghan Markle nekoć živjeli.

Umjesto nje, pse trenutno šeće osoblje.

Buckinghamska palača jučer je priopćila da je kraljica još uvijek dobre volje i da obavlja neke 'lake dužnosti' dok se odmara.

Još uvijek se nada da će moći prisustvovati summitu UN-a o klimatskim promjenama Cop26 u Glasgowu sljedećeg tjedna, bilo osobno ili putem video veze.

Konačna odluka bit će donesena krajem ovog tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:24