U SHOPPING SA STILOM

Prilika koja se (ne) propušta: Poznata modna kuća izbacila običnu torbu za kupovinu, od cijene će vam se zavrtjeti!

Da se netko ne bi zabunio pa pomislio da se radi o običnom cekeru za plac, logo Balenciage otisnut je s prednje i stražnje strane

Ilustracija

 Photo Division/Designpics/Profimedia/Photo Division/designpics/profimedia

Modna kuća Balenciaga je za ljeto 2024. predstavila mušku novu torbu koja izgleda kao obična torba za odlazak u supermarket.

Kako kažu iz te modne kuće, praktična torba s otisnutim fotografijama kruha, bobičastog voća ili povrća ima podesive naramenice koje se mogu i skinuti. S obzirom da se ipak radi o luksuznoj torbi, metalni dijelovi na torbi (koji se na reklamnoj slici ni ne vide), nisu od običnog metala nego od srebra.

A da se netko ne bi zabunio pa pomislio da se radi o običnom cekeru za plac, logo Balenciage otisnut je s prednje i stražnje strane.

Torba se može kupiti u odabranim trgovinama i u Balenciaginom web shopu za cijenu od pišljivih 2.990,00 dolara.

Komentatori na Instagram stranici poznatog branda nisu baš bili oduševljeni.

‘Pa ovo izgleda kao obična torba za kupovinu‘; ‘Vi se sigurno zezate!‘; ‘Ovo služi samo za privlačenje pozornosti‘ - neki su od komentara.

No neki misle da su prozreli Balenciaginu namjeru.

‘Meni se ovo sviđa jer se Balenciaga sprda s bogatima tako što čini da izgledaju siromašno‘, kazao je jedan pronicljivi komentator.

Inače, ovo nije prvi put da ova modna kuća predstavlja vrlo skupe stvari koje izgledaju kao obične, svakodnevne stvari koje se mogu nabaviti bilo gdje. Tako je svojevremeno kupcima ponudila veliku plavu torbu koja izgleda poput legendarne plave Ikeine torbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 13:54