NITKO IH NIJE PREKINUO

Šokantna snimka proširila se mrežama: Satima se seksali pod dekama u parku, oko njih se igrala djeca

Postavilo se pitanje zašto nitko nije pozvao policiju i prekinuo akciju
 /Tiktok/Screenshot

Šokantna snimka na kojoj se par seksa u parku prepunom ljudi proširila se društvenim mrežama. Naime, par se prepustio strastima u Battery Parku u New Yorku usred bijela dana dok su se oko njih igrala djeca. Iako nije puno toga ostavljeno mašti, od znatiželjnika su se sakrili tako da su se pokrili dekom, piše Daily Mail.

Ogorčeni korisnici TikToka, na kojem je snimka objavljena, kritizirali su par i pozvali ih da se suoče s optužbama za narušavanje javnog reda i mira. S obzirom na to da je njihov spolni čin snimljen iz nekoliko različitih kuteva, čini se kako je aktivnost potrajala satima, sve do zalaska sunca.

@ammepooh #stitch with @✨️ Myriam ✨️what are they doing??? allday??? #blanket couple #couple #blanketcouple #nyc #blanket ♬ original sound - tdliche0

Postavilo se pitanje zašto nitko nije pozvao policiju i prekinuo akciju, no čini se kako brojni posjetitelji parka uopće nisu obraćali pozornost na predstavu pod dekom. Na snimkama se mogu vidjeti djeca koja parkom voze romobile, roditelji koji se s djecom igraju lovice ili sjede na pikniku.

- Samo u New Yorku, komentirao je korisnik, a dobio je podršku drugih korisnika kojima nije jasno kako se par izvukao iz ovoga.

U New Yorku je spolni odnos na javnom mjestu prekršajno djelo za koje se može odgovarati i s do tri mjeseca iza rešetaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 20:04